ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επίσημες ανακοινώσεις από ιταλικές ομάδες για στήριξη στην Ευρωλίγκα!

Μετά την Ρέτζιο Εμίλια και η Τρέντο επισήμως οριστικοποίησε την συμμετοχή της για την επόμενη τριετία στο Γιούροκαπ, ενώ η Σάσαρι διά του προέδρου της ενημέρωσε ότι επίσης θα παραμείνει στους κόλπους της Ευρωλίγκας.

Η Τρέντο, ομάδα που συμμετέχει στα προημιτελικά του Γιούροκαπ και χθες κέρδισε την Αρμάνι Μιλάνου με 83-73, ανακοίνωσε επισήμως ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται στο Γιούροκαπ έως το 2019.

Ο Στέφανο Σαρντάρα, πρόεδρος της Σάσαρι σε συνέντευξη Τύπου υπογράμμισε πως “η FIBA θα μπορούσε να διοργανώσει πολύ ωραίες διοργανώσεις και μακάρι κάποια στιγμή να συμμετάσχουμε και εμείς. Αυτή τη στιγμή όμως η δική μας επιλογή, το Γιούροκαπ, είναι μια επιλογή που βασίστηκε στην εμπειρία που είχαμε από την Ευρωλίγκα, που μας βοήθησε να αναπτυχθούμε σε όλα τα επίπεδα, από το γήπεδο μέχρι το μάρκετινγκ”.

Τρεις ιταλικές ομάδες έχουν ήδη οριστικοποιήσει επισήμως την συμμετοχή τους και μάλιστα υπάρχει αίτημα για τέταρτη ομάδα, μία εκ των Καντού ή Αβελίνο.

Υπενθυμίζεται πως οι πιο καλές γαλλικές ομάδες (Στρασμπούρ, Λιμόζ, Λεμάν, Βιλερμπάν) έχουν αποφασίσει να στηρίξουν την Ευρωλίγκα, ενώ και οι Γερμανοί ισχυρίζονται διά του αντιπροέδρου της λίγκας, Μάρκο Μπάλντι πως θα έχουν πέντε ομάδες σε Ευρωλίγκα και Γιούροκαπ.

To Top