ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Ζάρας: «Η 3η θέση βρίσκεται πιο κοντά για τον Άρη»

Ο Θοδωρής Ζάρας μίλησε για τον στόχο της κατάκτησης της 3ης θέση στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, τη νίκη με ανατροπή μέσα στην Κηφισιά, αλλά και το αν οι «κίτρινοι» μπορούν να ισοφαρίσουν το ρεκόρ των εννέα συνεχόμενων νικών της περιόδου 2007-΄08.

Αναλυτικά, τα όσα είπε στην ΕΡΤ3:

Για το ρεκόρ των εννέα συνεχόμενων νικών που είχε πετύχει την περίοδο 2007-08 και το οποίο θα ισοφαρίσει η τωρινή ομάδα με νίκη επί του Απόλλωνα Πατρών: «Θα είναι ευχής έργον να γίνει και αυτό. Θα είναι μία επιτυχία για την ομάδα, η οποία δείχνει ότι δουλεύουμε σωστά. Αν το πετύχουμε, θα είναι κάτι σημαντικό».

Για την ανατροπή και τη νίκη στην Κηφισιά: «Η ομάδα δεν τα παρατάει και το έδειξε με την Κηφισιά, αλλά και με την ΑΕΚ. Ο Άρης δείχνει χαρακτήρα στα δύσκολα τελευταία λεπτά και βγαίνει νικητής. Η ομάδα έχει φτιαχτεί σωστά, ξέρουμε ότι ο Οκάρο (σ.σ. Ουάιτ) και ο ΜακΝίλ είναι οι πρωταγωνιστές, αυτοί που τραβάνε το σκορ, οι ηγέτες μας, αλλά δεν μπορεί να γίνεται σε όλα τα παιχνίδια. Εμείς οι υπόλοιποι είμαστε έτοιμοι να προσφέρουμε όταν πρέπει».

Για τον στόχο της 3ης θέσης, όπου ο Άρης έχει πλέον τις περισσότερες πιθανότητες: «Η 3η θέση βρίσκεται πιο κοντά, είναι ο βασικός μας στόχος αλλά δεν έχει τελειώσει τίποτα. Έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι στην Πάτρα, κόντρα σε μία δυνατή ομάδα, όπως είναι ο Απόλλων, ο οποίος είναι δυνατός στην έδρα του. Θα δούμε στην πορεία».

To Top