Επίσημη πρόταση στον Χαριστέα! Αναμένεται άμεσα η απάντησή του!

Ο Άγγελος Χαριστέας δέχτηκε επίσημη πρόταση από την ΠΑΕ Άρης και η απάντησή του αναμένεται μέσα στις επόμενες ώρες! Ο Αλέκος Κατσιαούνης και ο Σταύρος Λαμπριάκος επικοινώνησαν με τον 32χρονο επιθετικό, του κατέθεσαν πρόταση συνεργασίας για έναν χρόνο και πλέον είναι θέμα του παίκτη να αποδεχτεί ή όχι την πρόταση.

Το PRESSARIS από την πρώτη στιγμή που έγινε γνωστό ότι ο Άρης έχει δικαίωμα να κάνει τρεις μεταγραφές άνω των 24 ετών είχε καταγράψει το ενδιαφέρον των κίτρινων να φέρουν πίσω τον Άγγελο Χαριστέα. Όχι μόνο για αγωνιστικούς λόγους, γιατί ο 32χρονος επιθετικός παραμένει ένας ικανός παίκτης, αλλά και γιατί είναι παίκτης που μπορεί να έχει ηγετικό ρόλο στην ομάδα, γνωρίζει την πραγματικότητα του Άρη και της πόλης και μπορεί να βοηθήσει σε πολλά επίπεδα αυτόν τον νεανικό Άρη.

Οι διοικούντες περιμένουν την απάντηση του Χαριστέα στη διάρκεια της ημέρας ή το αργότερο μέχρι αύριο το μεσημέρι, ώστε αν ο παίκτης απαντήσει θετικά να φύγει για το Πράτο Αλό Στέλβιο, αν απαντήσει αρνητικά, να κινηθεί η διοίκηση για τις εναλλακτικές λύσεις στην συγκεκριμένη θέση.

 

To Top