Σημείο επαφής με Κατίδη, πάει στην Ιταλία!

Μια σημαντική ουσιαστική, αλλά και ηθικής αξίας εξέλιξη σημειώθηκε στην υπόθεση του Γιώργου Κατίδη. Την ώρα που όλοι αναμένουν την ανακοίνωση της απόφασης για την προσφυγή που έχει καταθέσει σε βάρος του Άρη, βρέθηκε ανάμεσα στον σύλλογο και στον ποδοσφαιριστή σημείο επαφής. Ο 19χρονος μέσος ετοιμάζει τις βαλίτσες του για την Ιταλία!

Συγκεκριμένα, στο σίριαλ Κατίδη, οι κίτρινοι μετά από μια σειρά επαφών με τον ποδοσφαιριστή, αμέσως μετά την επιστροφή του από την Εθνική Νέων, βρήκαν μια κοινή γλώσσα και ένα σημείο επαφής. Οι διοικούντες του Άρη έπεισαν τον παίκτη, ότι είναι προς όφελός του να ενσωματωθεί άμεσα στην ομάδα, την ώρα που η υπόθεση της προσφυγής του παραμένει μετέωρη και δεν υπάρχει καμία απόφαση.
Οι δυο πλευρές έβαλαν κάτω όλα τα δεδομένα. Ο Κατίδης έδειξε να κατανοεί ότι στην παρούσα φάση είναι καλύτερο για όλους να βρεθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ήδη συμφωνήθηκε να περάσει από εργομετρικές εξετάσεις, όπως έκαναν όλοι οι υπόλοιποι παίκτες και να μεταβεί την Πέμπτη (το αργότερο) στο Πράτο της Ιταλίας, προκειμένου να ενσωματωθεί στην αποστολή και να τεθεί στη διάθεση του Μάκη Κατσαβάκη!

Η εξέλιξη αυτή αποτελεί σίγουρα μια θετική κίνηση για την ομάδα και τον παίκτη και βάζει το θέμα σε μια διαφορετική τροχιά, με αναμενόμενα οφέλη για όλες τις πλευρές σε αυτήν τη δύσκολη περίπτωση που βιώνει ο σύλλογος.

To Top