ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσημο: Η Nova ανακοίνωσε Άρη για τα επόμενα τρία χρόνια! Πάνω από 15.000.000 ευρώ στα ταμεία

Ο Άρης θα συνεχίζει να… παίζει μπάλα στα κανάλια Novasports για τα επόμενα τρία χρόνια, μετά τη σημερινή (31/05) επίσημη ανακοίνωση της επέκτασης της συνεργασίας των δύο πλευρών!

Μπορεί οι «κίτρινοι» να βρέθηκαν κοντά στο να μετακομίσουν στην Cosmote, ωστόσο η Nova κατάφερε να τους διατηρήσει στο “μπουκέτο” της, μετά τη γενναία αντιπροσφορά που έκανε!

Οι πληροφορίες, μάλιστα, αναφέρουν ότι τα χρήματα που έδωσε με τα μπόνους (θέση στο πρωτάθλημα, έξοδος στην Ευρώπη κτλ) μπορεί να ξεπεράσουν και τα 15.000.000 ευρώ.

Αναλυτικά η σχετική ανακοίνωση:

«Ο Άρης θα συνεχίζει να παίζει αποκλειστικά στο «γήπεδο» του Novasports! Η ΠΑΕ Άρης και η Nova, μέλος της United Group, του κορυφαίου παρόχου τηλεπικοινωνιών και μέσων ενημέρωσης στη Νοτιοανατολική Ευρώπη, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους για τις τρεις (3) επόμενες σεζόν (2022-2023, 2023-2024, 2024-2025).

Η συμφωνία αφορά στην αποκλειστική μετάδοση όλων των εντός έδρας αγώνων του Πρωταθλήματος Super League, τους εντός έδρας ευρωπαϊκούς προκριματικούς αγώνες, τους εντός και εκτός -όπου αυτό είναι εφικτό- έδρας φιλικούς αγώνες, καθώς και σημαντικούς εντός έδρας αγώνες των Πρωταθλημάτων Υποδομής».

To Top