Επίσημο: Τέλος ο Σλούκας από τη Φενέρμπαχτσε, υπογράφει στον Ολυμπιακό

Ελεύθερος και επίσημα από τη Φενέρμπαχτσε ο Κώστας Σλούκας! Η τουρκική ομάδα ανακοίνωσε το τέλος της συνεργασίας της με τον Έλληνα γκαρντ, ο οποίος μετακόμισε εκεί το 2015 και πλέον είναι έτοιμος να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, με τον οποίο έχει συμφωνήσει για συμβόλαιο διάρκειας τριών ετών!

Έτσι, ο Σλούκας αποτέλεσε την όγδοη αποχώρηση από το ρόστερ της Φενέρ, μετά τους Τζίτζι Ντατόμε, Εγκεχάν Αρνά, Τζέιμς Νάναλι, Μάλκολμ Τόμας, Ζοφρέ Λοβέρν, Ντέρικ Γουίλιαμς και Νίκολα Κάλινιτς.

Η ανακοίνωση της Φενέρ:

«Χωρίζουν οι δρόμοι μας με τον Κώστα Σλούκα, ο οποίος ήρθε στην οικογένεια της Φενέρμπαχτσε τη σεζόν 2015/16 και τον έκανε έναν από τους καλύτερους πλέι μέικερ στην Ευρώπη, μέσα από τις εμφανίσεις του με την ομάδα.

Ο Σλούκας μας έκανε υπερήφανους όταν επιλέχθηκε στην κορυφαία πεντάδα της Ευρωλίγκας τη σεζόν 2018/19 και ήταν ένας από τους πιο σημαντικούς συντελεστές της ομάδας μας στις πολλές επιτυχίες της, ειδικά με την κατάκτηση της Ευρωλίγκας, ενώ πάντα έδειχνε αφοσίωση όταν φορούσε τη φανέλα μας.

Θα θυμόμαστε τον Κώστα Σλούκα ως ένα από τα πολυτιμότερα μέλη της ομάδας μας, καθώς συνδυάστηκε με τις πιο ξεχωριστές περιόδους της ιστορίας του μπασκετικού τμήματος της Φενέρμπαχτσε.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον αξιότιμο αθλητή Κώστα Σλούκα για τη συνεισφορά του στον σύλλογό μας και να του ευχηθούμε να έχει επιτυχία στο νέο κεφάλαιο της καριέρας του».

To Top