Επίσημο το «μπαμ» με Νεϊμάρ στην Αλ Χιλάλ!

Ολοκληρώθηκε και επίσημα το μεταγραφικό «μπαμ» του καλοκαιριού! Ο Νεϊμάρ αφήνει την Παρί Σεν Ζερμέν για να μετακομίσει στη Σαουδική Αραβία και να φορέσει τη φανέλα της Αλ Χιλάλ, η οποία επισημοποίησε την απόκτησή του με ένα εντυπωσιακό βίντεο που δημοσίευσε στα Social Media!

«Είμαι εδώ στη Σαουδική Αραβία, είμαι στην Αλ Χιλάλ», αναφέρει στο τέλος του βίντεο ο Βραζιλιάνος σταρ, ο οποίος έβαλε την υπογραφή του σε συμβόλαιο διετούς διάρκειας που περιλαμβάνει συνολικές οικονομικές απολαβές ύψους 300 εκατ. ευρώ, ενώ η Αλ Χιλάλ κατέβαλε στην Παρί Σεν Ζερμέν 90 εκατ. ευρώ για να τον εντάξει στο ρόστερ της!

Οι Παριζιάνοι είχαν κάνει τον Νεϊμάρ την ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του ποδοσφαίρου το καλοκαίρι του 2017, όταν είχαν δώσει για χάρη του 222 εκατ. ευρώ στην Μπαρτσελόνα, ενώ με τη φανέλα τους είχε συνολικά 173 εμφανίσεις, 118 γκολ και 77 ασίστ, με 5 πρωταθλήματα, τρία κύπελλα Γαλλίας, δύο League Cup και τέσσερα Σούπερ Καπ.

Μια Παρί η οποία με τη σειρά της αποχαιρέτησε τον Νεϊμάρ χαρακτηρίζοντάς τον θρύλο του συλλόγου και δημοσιεύοντας ένα βίντεο με μερικέ από τις καλύτερες στιγμές του με τη φανέλα της!

To Top