Στιβ Κερ: «Έχουμε πάρει… γεύση από τους κανονισμούς της FIBA – Ακόμα καλύτεροι με την Ελλάδα»

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται η προετοιμασία των Ηνωμένων Πολιτειών της Αμερικής ενόψει της έναρξης του Παγκοσμίου Κυπέλλου, με την Team USA να αντιμετωπίζει την ερχόμενη Παρασκευή (18/08. 19:00) την Εθνική μας ομάδα σε φιλικό στο Άμπου Ντάμπι.

Μιλώντας στο πλαίσιο των προπονήσεων, ο Ομοσπονδιακός τεχνικός των ΗΠΑ, Στιβ Κερ, τόνισε πως ακόμα υπάρχει δρόμος ώστε οι παίκτες του να αφομοιώσουν πλήρως τους κανόνες της FIBA, ενώ, αναφορικά με το παιχνίδι κόντρα στην Ελλάδα είπε πως στόχος είναι να παρουσιαστούν καλύτεροι και πιο βελτιωμένοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Στιβ Κερ:

«Συνέχεια βάζουμε τα θεμέλια τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση. Προχωράμε μπροστά με στόχο να γινόμαστε καλύτεροι στην εκτέλεση και γενικά σε οτιδήποτε και αν κάνουμε. Πλέον έχουμε πάρει μια γεύση από τους κανονισμούς της FIBA. Έχουμε δώσει έμφαση στην pin down άμυνα και ολοένα και βελτιωνόμαστε στο συγκεκριμένο κομμάτι. Τα πήγαμε καλά στο τελευταίο ματς, συνεχίζουμε να δουλεύουμε και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε ακόμα καλύτεροι κόντρα στην Ελλάδα».

To Top