Επίσπευση της γενικής συνέλευσης, εξηγήσεις και ξεκαθάρισμα απ΄ όλους

Ο Άρης παραμονές της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την ίδρυση συνεχίζει να βαδίζει σε μια βαθύτατη κρίση. Διοικητική, αγωνιστική, οικονομική. Μια ακόμη μέρα, η χθεσινή, βρήκε τον σύλλογο στη δίνη του κυκλώνα.

Οι φορείς του Άρη αποφάσισαν να μην παραλάβουν το πόρισμα του οικονομικού και διαχειριστικού ελέγχου της περιόδου 2004-2012, προκαλώντας ακόμη μεγαλύτερο ρήγμα στην αξιοπιστία τους, στα μάτια και στη συνείδηση του απλού κόσμου. Η αμφισβήτηση, μοιραία αυξάνεται, τα ερωτηματικά βαραίνουν το ήδη βαρύ κλίμα πάνω από το Κλεάνθης Βικελίδης.

Οι χθεσινές εξελίξεις, η μη παραλαβή του πορίσματος, η αβεβαιότητα και οι φήμες στο θέμα επενδυτή, το γεγονός ότι δεν καλύφθηκε η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου και χρήματα δεν μπήκαν ποτέ, η σκληρή ανακοίνωση του ΑΣ που αδειάζει ΠΑΕ και ΚΜΑ, σε συνδυασμό με το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται στη ζώνη του υποβιβασμού, αυξάνουν την πίεση και οδηγούν στην επίσπευση της έκτακτης γενικής συνέλευσης, εκεί όπου αναμένεται να γίνει ξεκαθάρισμα θέσεων, προθέσεων και ρόλων απ’ όλους. Εκεί όπου πρέπει να δοθούν εξηγήσεις από ΠΑΕ, ΚΜΑ και ΑΣ, από τους εκπροσώπους των θεσμών με ειλικρίνεια, όσο κι αν είναι είδος… πολυτελείας στους κίτρινους.

Η γενική συνέλευση αναμένεται να γίνει στο Αλεξάνδρειο στα μέσα της ερχόμενης βδομάδας, με τον κόσμο του Άρη να περιμένει έστω και τώρα ξεκάθαρες κουβέντες και κυρίως πράξεις από τους φορείς. Την ώρα που ο ίδιος ο κόσμος πρέπει να μείνει ενωμένος και νηφάλιος.

To Top