Το… άδειασμα της ΠΑΕ από τον ερασιτέχνη, η έλλειψη ενημέρωσης και η “υπενθύμιση”

Στην τελευταία ανακοίνωση ο ΑΣ Άρης παρουσιάστηκε με σαφείς αιχμές και… αδειάζοντας την ΠΑΕ σε ότι αφορά το θέμα της επενδυτολογίας, ζητώντας παράλληλα τη διοίκηση να “λογοδοτήσει” σχετικά με τους μέχρι τώρα χειρισμούς της.

Τα μέλη του δ.σ. ερασιτέχνη καταγράφουν την φανερή δυσαρέσκειά τους, όχι απλά για έλλειψη ενημέρωσης από την διοίκηση της ΠΑΕ στο θέμα του επενδυτή, αλλά για… άρνηση ενημέρωσης. “Παρά τις συνεχείς εκκλήσεις μας προς την διοίκηση της ΠΑΕ για άμεσα και έγκυρη πληροφόρηση μας σχετικά με την φημολογούμενη επενδυτολογία και την από μέρους της άρνηση για ενημέρωση μας”, αναφέρει επί λέξει η ανακοίνωση, συμπληρώνοντας με νόημα μια σημαντική “υπενθύμιση”: “είμαστε σίγουροι πως ο οποιοσδήποτε επιθυμεί να επενδύσει στην αγαπημένη μας ομάδα θα έρθει άμεσα σε επαφή και με τον ιδιοκτήτη του γηπέδου αυτής, τον θεματοφύλακα του σήματος αυτής, καθώς και με τον κάτοχο ενός ποσοστού μετοχών αυτής άνω του 30%”.

Υπενθυμίζουν με άλλα λόγια ότι παραμένουν ο ένας από τους δυο μεγαλομετόχους (μαζί με την ΚΜΑ) και ότι έχουν να διαπραγματευτούν χρήση γηπέδου, σήμα, μετοχές με όποιον θέλει να αγοράσει τον Άρη, ξεκαθαρίζοντας ότι θέλουν να έχουν λόγο στις συζητήσεις πριν από την οποιαδήποτε συμφωνία! 

Ο ΑΣ Άρης ζήτησε δημόσια από την ΚΜΑ να προβλεφθεί στη γενική συνέλευση οικονομικός και διοικητικός απολογισμός της διοίκησης Ηλιάδη, θέλοντας να ελεγχθεί από το σώμα των μελών του συλλόγου.

To Top