ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

“Προσυμφωνημένη η μετακόμιση της ΚΜΑ” λένε στον ΑΣ – Τα χρέη του ερασιτέχνη και το τι ενόχλησε τη Λέσχη

Εντύπωση προκάλεσε το τρίτο σημείο στην ανακοίνωση του ΑΣ, που βγήκε το βράδυ της Δευτέρας σε ότι αφορά την… “έξωση” της ΚΜΑ από τα γραφεία της στην Αλεξάνδρου Παπαναστασίου.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η ανακοίνωση: “Ενόψει των εορτασμών των 100 χρόνων του Συλλόγου μας, την καλύτερη δυνατή αξιοποίηση των χώρων του γηπέδου καθώς και την εύρυθμη λειτουργία των πολυποίκιλων δραστηριοτήτων του ΑΣ ζητούμε από το ΔΣ της ΚΜΑ την εκκένωση των γραφείων της επί της Αλ. Παπαναστασίου εντός του μηνός”.

Το σημείο αυτό ενόχλησε τα μέλη της ΚΜΑ, θεωρώντας από τη μια ότι πρόκειται για ένα παιχνίδι εντυπώσεων, περίμεναν μια ενδοοικογενειακή συνεννόηση, ενώ τονίζουν με νόημα: “ο ΑΣ δεν έχει ακίνητη περιουσία μόνο, έχει και χρέη και μάλιστα ουκ ολίγα προς τον φορέα”, σημειώνοντας ότι αγγίζουν τα 60.000 ευρώ προς την ΚΜΑ!

Από την άλλη πλευρά όπως διευκρίνιζαν μέλη του δ.σ. του ΑΣ Άρης ήταν “προσυμφωνημένη η μετακόμιση της ΚΜΑ από τα γραφεία, όπου στεγαζόταν, άλλωστε ο ερασιτέχνης επί δεκαετίες και η επιστροφή του ΑΣ σε αυτά”.

Η ΚΜΑ αναμένεται να… απαντήσει στον Ερασιτέχνη σήμερα με νέα ανακοίνωσή αν και είναι φανερό ότι οι σχέσεις των δυο πλευρών που είναι και μεγαλομέτοχοι στην ΠΑΕ βαδίζουν στην κόψη του ξυραφιού.

To Top