Επανήλθε δριμύτερος ο Πρίττας

Μόνο για μια μέρα… ξαποσταίνει ο Σάκης Πρίττας, ο οποίος συμμετείχε κανονικά στο πρόγραμμα της σημερινής απογευματινής προπόνησης, στο «Κλεάνθης Βικελίδης», θέτοντας υποψηφιότητα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ. Την τιμητική τους είχαν και οι Κατίδης, Διούδης, που δέχθηκαν τα συγχαρητήρια των συμπαικτών τους για την πρόκριση της Εθνικής Νέων στην τελική φάση του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος.

Χθες ο Πρίττας είχε ακολουθήσει ατομικό πρόγραμμα για προληπτικούς λόγους, προκειμένου να αποφορτιστεί από την υπερπροσπάθεια το μυϊκό του σύστημα και να μη ρισκάρει πιθανό τραυματισμό, ωστόσο σήμερα μπόρεσε να κάνει κανονικά τα… συνήθη χιλιόμετρά του.

Ο διεθνής μέσος μπήκε στο πρόγραμμα του συνόλου και πρόσθεσε εαυτόν στις επιλογές του Σάκη Τσιώλη ενόψει της κρίσιμης κυριακάτικης σύγκρουσης στο ΟΑΚΑ (17:15), όπου οι «κίτρινοι» είναι υποχρεωμένοι να κυνηγήσουν πάση θυσία την πρώτη τους φετινή νίκη.

Στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος βρέθηκαν και οι Γιώργος Κατίδης και Σωκράτης Διούδης, οι οποίοι επέστρεψαν θριαμβευτές από την Αρμενία, αφού πρωταγωνίστησαν στην πρόκριση της Εθνικής Νέων στην «elite round» του ευρωπαϊκού πρωταθλήματος κάτω των 19 ετών: Ο Κατίδης σημείωσε τρία γκολ σε ισάριθμους αγώνες, ενώ ο γκολκίπερ της ομάδας ήταν επίσης μεταξύ των διακριθέντων της «γαλανόλευκης».

Οι δύο νεαροί παίκτες ακολούθησαν σήμερα ατομικό πρόγραμμα, έπειτα από απουσία περίπου μίας εβδομάδας, ενώ εξατομικευμένη προπόνηση έκαναν και οι τραυματίες Τσέζαρεκ, Γκαρσία και Σολτάνι.

To Top