Μπαλλής: “Οι φίλοι φαίνονται στα δύσκολα…”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του Άρη Ντίνος Μπαλλής μίλησε για την γενικότερη κατάσταση του Άρη φέτος, για τον Σάκη Τσιώλη και τους νέους παίκτες της ομάδας.

 
“Δεν πατάει πολύ καλά ο Άρης φέτος. Βέβαια αυτοί που στενοχωριούνται περισσότερο είναι ο προπονητής της ομάδας και η διοίκηση. Πάντως εγώ ξέρω πως ο φίλος στα δύσκολα φαίνεται. Για αυτό και οι φίλοι του Άρη πρέπει να στηρίξουν την ομάδα τώρα, που τα πράγματα είναι δύσκολα” είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον «Libero 107,4».

Για το αν οι διακοπές έπαιξαν τον ρόλο τους:
“Αυτά με τις διακοπές είναι δικαιολογίες. Ο Άρης ξεκινησε με όνειρα. Με έναν προπονητή που πέρσι όταν ήρθε είχε 5 στα 5 και τον οποίο είπαμε συγχαρητήρια. Παραλίγο μάλιστα να βγάλει την ομάδα και στην Ευρώπη. Όλοι ξέρουμε το ταλέντο του”.

Για πέρσι:
Πέρσι είχαμε έναν Μπομπαντίγια. Είχες δηλαδή έναν μεγάλο επιθετικό. Έπαιζες έτσι ωραίο ποδόσφαιρο με ανατροπές και αν ο Παναθηναϊκός κέρδιζε τον Βόλο θα έπαιζες και Ευρώπη.

Ο Τσιώλης φέτος ζήτησε κάποια πράγματα αλλά δεν του τα έκαναν. Ήθελε έναν επιθετικό και έναν αμυντικό”.

Στην συνέχεια ο κ. Μπαλής έκανε την αναφορά του στους νεαρούς ποδοσφαιριστές του Άρη:

“Από την άλλη δεν έχουμε στηριχθεί καθόλου στους νεαρούς μας ποδοσφαιριστές. Έχουμε μια ομάδα, η Κ-20 που παίρνει συνεχόμενα πρωταθλήματα αλλά κανένα από αυτά τα παιδία δεν παίζει στην ανδρική ομάδα. Ακόμα και όταν ήρθε ο Αβραάμ Παπαδόπουλος από το Λάκωμα ο Μιχαλίτσιος δεν τον εβαζε γιατί δεν τον πίστευε. Εγώ σε ένα παιχνίδι όταν ο Άρης δεν πήγαινε καλά πήρα τηλέφωνο στο ημίχρονο και του είπα να τον βάλει. 

Μεγάλο λάθος που δεν παίζουν τα μικρά παιδιά. Επίσης, ο Κούπερ έβαζε τον Κατίδη που βάζει συνέχεια γκολ. Ο Τσιώλης πότε θα τον βάλει; Μου έχει μέσα τον Τόχα. Αν είναι δυνατόν.

Στον ΠΑΟΚ έβγαλαν τον Αθανασιάδη που παραλίγο να χαθεί και αυτός και το παιδί πλέον κλήθηκε στην Εθνική. Εμείς παλαιότερα είχαμε βγάλει τον Χαριστέα που έκανε αυτή την μεγάλη πορεία στην Ευρώπη.

Βέβαια δεν είμαι στην προπόνηση του Άρη να δω το τι γίνεται. Ο Τσιώλης είναι ο στρατηγός και αυτός ξέρει καλύτερα. Εγών απλώς την άποψή μου λέω. Πάντως άν ήμουν προπονητής θα έψαχνα τους πιτσιρικάδες”.

Για το τι έγινε στον Άρη στο ματς με τον ΠΑΟΚ:
“Καταρχάς να ξαναπούμε πως η ομάδα δεν πατάει καλά και πως οι στόχοι πλέον άλλαξαν. Στον αγώνα με τον ΠΑΟΚ όλοι πίστευαν πως ο Άρης θα κερδίσει και αυτό γιατί ο ΠΑΟΚ έχει πολλές απουσίες. Αλλά στο γήπεδο είδαμε άλλα. Μάλιστα από το 70 και μετά η ομάδα έκανε τεράστια κοιλιά“.

Για το αν έδιωχνε τώρα τον Τσιώλη η διοίκηση:
“Θα το θεωρούσα τεράστιο λάθος. Τώρα που δεν πάει καλά η ομάδα εγώ θα του ανανέωνα το συμβόλαιο για τρία χρόνια. Θυμηθείτε τότε στην ΑΕΚ και την πρώτη χρονιά του Μπάγεβιτς, που ξεκίνησε με 4αρα από τον Ολυμπιακό. Ωστόσο η διοίκηση τον στήριξε και η ομάδα έκανε το νταμπλ”.

Για τα ξενύχτια:
Πολλά ξενύχτια. Λάθος. Και για μένα το πιο σημαντικό. Γιατί με τί κουράγια θα παίξεις στον αγώνα όταν πριν έχεις ξενυχτήσει; Η διοίκηση πρέπει να ρίξει βάρος στον εσωτερικό κανονισμό“.

Για τον Παπάζογλου:
“Τον εμπιστεύτηκε ο Μπάγεβιτς που τον αγαπούσα πολύ και αυτό τα λέει όλα. Έτσι μέσα μου έλεγα πως θα κάνει πολύ μεγάλη καριέρα. Όταν πήγε όμως στον ΠΑΟΚ έκανε μεγάλη κοιλιά. Αυτή ίσως να οφείλεται στην κακή εξωγηπεδική ζωή ή στην “μυτούλα” που έφτασε ψηλά. Προχτές πάντως είδα ένα κομμάτι από τον παλιό καλό Παπάζογλου. Έναν Παπάζογλου από τα παλιά. Αν θέλει ο Παπάζογλου να ανέβει ξανά αγωνιστικά πρέπει να δουλεψει πολύ”.

Για το αν ξεχωρίζει κάποιον παίκτη από τον Άρη:
“Δεν μπορώ να πω ποιος μου αρέσει. Απλά θα πω ότι έβλεπα παίκτες όπως  ο Φατί, ο Νέτο, ο Καστίγο που έβγαζαν μάτια, φέτος να είναι χάλια και να μην κάνουν τίποτα“.

To Top