ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επαναπροσέγγισε τον Άρη ο Πετσάρσκι, ξεκαθαρίζει σήμερα το θέμα

Μια μέρα μετά το… οριστικό τέλος στην υπόθεση Μάρκο Πετσάρσκι, ο ίδιος ο παίκτης επικοινώνησε με τους ανθρώπους του Άρη εκφράζοντας την επιθυμία να το συζητήσουν πάλι το ενδεχόμενο συνεργασίας.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Ο Πετσάρσκι έχει κάνει αρκετές συζητήσεις με τον Βίκτορ Σανικίτζε στο πρόσφατο παρελθόν και έχει εκφράσει την επιθυμία του να φορέσει την φανέλα που κάποτε φορούσε και ο πατέρας του, αλλά στην πορεία ήταν διστακτικός για διάφορα θέματα, κυρίως για τον ρόλο και τον χρόνο συμμετοχής του.

Ο Σανικίτζε του εξήγησε πως όπως κάθε παίκτης έτσι και ο ίδιος θα πρέπει να πείσει μέσα από τις προπονήσεις και τους αγώνες ότι αξίζει να έχει ρόλο και  χρόνο συμμετοχής.

Από χθες μπήκε στην… κουβέντα και ο Μίροσλαβ Πετσάρσκι, ο οποίος θέλει να επικοινωνήσει με τον Σούλη Μαρκόπουλο και να συζητήσουν τις σκέψεις του προπονητή για τον γιο του και την ομάδα γενικότερα.

Παρατηρείται μια στροφή του Πετσάρσκι και επαναπροσέγγιση με τον Άρη, αλλά επειδή ο χρόνος έχει ήδη δημιουργήσει πρόβλημα στην στελέχωση του ρόστερ, πρέπει – και έτσι θα γίνει μάλλον – το θέμα να λήξει σήμερα.

To Top