ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Απoφασισμένoι oι παίκτες να το… γυρίσουν, κόντρα σε Παναθηναϊκό οι πρώτες αποδείξεις!

Ο Άγγελος Χαριστέας μίλησε χθες στους ποδοσφαιριστές του προκειμένου να τους “ντοπάρει” ψυχολογικά ενόψει του ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, την ερχόμενη Κυριακή (21.30) στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Κίνηση ξεκάθαρα για να αλλάξει το κλίμα εντός της ομάδας και να δώσει να καταλάβουν οι παίκτες των “κιτρινόμαυρων” πως οι ίδιοι θα αλλάξουν την κατάσταση και με τα θετικά αποτελέσματα, θα επαναφέρουν και πάλι την όποια εμπιστοσύνη χάθηκε από την πλευρά του κόσμου.

Οι δύο “γκέλες” στις δύο πρώτες αγωνιστικές ήδη στερούν από τον Άρη πολύτιμο έδαφος και τον φέρνουν από νωρίς σε δύσκολη θέση, καθώς ακολουθεί και ένα εξαιρετικά απαιτητικό πρόγραμμα, καθώς εκτός του Παναθηναϊκού, ακολουθούν ΠΑΟΚ (εκτός), ΑΕΛ (εντός) και Ολυμπιακός (εντός).

Επομένως, γίνεται αντιληπτό, πως πρέπει άπαντες να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό και να… γυρίσουν την κατάσταση.

Άλλωστε, αυτή η ομάδα έχει αποδείξει πως είναι ικανή για το καλύτερο (βλ. ρεβάνς Μόλντε), άρα μπορεί να καταφέρει πολλά, στηριζόμενοι στην ποιότητα και την αποφασιστικότητα των παικτών της.

Αποφασισμένοι δείχνουν πλέον και οι ίδιοι οι παίκτες της ομάδας, καθώς αναγνωρίζουν στο έπακρο τις ευθύνες τους για την εικόνα του Άρη στις δύο πρώτες αγωνιστικές της Σούπερ Λιγκ και θέλουν την… ανατροπή, αρχής γενομένης απο το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

To Top