ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Στο… μυαλό του Τερζή για το ντέρμπι: Τα διλήμματα για την αρχική ενδεκάδα του Άρη

Ο Άρης πηγαίνει στο ντέρμπι της Κυριακής με τον Τόλη Τερζή στο πάγκο του, ως υπηρεσιακό προπονητή, καθώς δεν υπήρξε μέχρι στιγμής συμφωνία με νέο κόουτς.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με ειδικά στοιχήματα για Σκόρερ, Κάρτες, Κόρνερ σε κάθε αγώνα της Super League!

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Έλληνας προπονητής καλείται να βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο. Είχε αναλάβει και πέρσι τα ηνία της, όταν είχε έρθει το “διαζύγιο” με τον Πάκο Ερέρα, λίγο πριν αναλάβει ο Σάββας Παντελίδης. Τότε με τον Τόλη Τερζή ο Άρης κέρδισε 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στην Ριζούπολη, ενώ φέτος έχει σαφέστατα πιο δύσκολο έργο, κόντρα στον Παναθηναϊκό, στο πρώτο ντέρμπι της σεζόν.

Θα εμπιστευτεί ως σύστημα το 4-2-3-1, καθώς δεν θέλει να διαταράξει τις ισορροπίες εντός της ομάδας. Ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα, με τον Σούντγκρεν στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Κόρχουτ στο αριστερό. Στο κέντρο της άμυνας το πρώτο δίλημμα. Σχεδόν βέβαιος μοιάζει ο Βέλεθ, με τον Λίντσεϊ Ροζ να επιστρέφει σήμερα στις προπονήσεις, μετά τις υποχρεώσεις με την Εθνική του ομάδα. Αν κριθεί πως δεν είναι κουρασμένος, τότε θα παίξει βασικός, ειδάλλως θα αγωνιστεί ο Δεληζήσης.

Ματίγια και Σάσα θα διατηρηθούν στην μεσαία γραμμή του Άρη, ενώ δεξιά στην επίθεση θα αγωνιστεί ο ανεβασμένος Φετφατζίδης. Στην κορυφή ο Ιντέγε, με τον Ντιγκινί πίσω του.

Το δεύτερο δίλημμα έγκειται στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Τόλης Τερζής μπορεί να χρησιμοποιήσει τον Λάρσον που δεν έχει βρει ακόμα τον καλό του εαυτό, αλλά και τον Μαντσίνι ενδεχομένως. Ωστόσο, αν θέλει να κάνει την έκπληξη, ίσως ρίξει στη μάχη από την αρχή τον Γκάμα, που ιατρικώς είναι απόλυτα έτοιμος για κάτι τέτοιο!

Το σίγουρο είναι πως είτε στην σημερινή προπόνηση, είτε στην αυριανή θα έχει πάρει τις τελικές του αποφάσεις για το αρχικό σχήμα…

To Top