Επαφές και ενημέρωση για τα χρήματα των τηλεοπτικών

Στη διάρκεια της ημέρας αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις στο θέμα των τηλεοπτικών δικαιωμάτων και κατ’ επέκταση να υπάρξει και ενημέρωση των ομάδων για το πότε θα μπορέσουν να εισπράξουν χρήματα, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους.

Η ΚΑΕ περιμένει πως και πως “ζεστό χρήμα” για να πληρώσει τους παίκτες που παραμένουν 100% επαγγελματίες και προπονούνται κανονικά. Την περασμένη βδομάδα βρέθηκε στην Αθήνα ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, Βασίλης Οικονομίδης, προκειμένου να έχει συζητήσεις με τις εμπλεκόμενες πλευρές για τα τηλεοπτικά δικαιώματα των αγώνων της Α1. Σε επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ΚΑΕ, Γιάννη Δαμιανίδη τον ενημέρωσε πως το θέμα πλέον είναι τυπικό και θα μπορέσουν οι ομάδες να εισπράξουν τα πρώτα χρήματα από την παραχώρηση των τηλεοπτικών τους δικαιωμάτων μέσα στο πρώτο 10ήμερο του Ιανουαρίου.

Υπενθυμίζεται πως στο έκτακτο δ.σ. του ΕΣΑΚΕ είχε αποφασιστεί πως αν δεν βρεθεί λύση μέχρι… αύριο (3/1), τότε θα έμπαιναν κάμερες να μεταδώσουν τους αγώνες της 11ης αγωνιστικής, η οποία θα ήταν και η… τελευταία που θα γινόταν στο πρωτάθλημα! Φαίνεται πως οι ομάδες μάλλον έχουν πάρει τις διαβεβαιώσεις ότι θα εισπράξουν χρήματα μέχρι τις 10 του μηνός, οπότε λογικά η 11η αγωνιστική θα διεξαχθεί κανονικά…

To Top