ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επαφές τεχνικού τιμ και παικτών, εν αναμονή της τελικής απόφασης για την Basket League

Στην οριστική του κατάληξη οδεύει το φετινό πρωτάθλημα της Basket League μετά την απόφαση των 14 ομάδων για να μη συνεχιστεί η σεζόν.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Πριν από μία εβδομάδα (23/03) το διοικητικό συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αποφάσισε ομόφωνα να εισηγηθεί την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος και ουσιαστικά απομένει πλέον η τελική απόφαση που θα λάβει η Κυβέρνηση.

Αυτό τόνισε εξάλλου και ο αρμόδιος Υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, σε δηλώσεις του: «Στο μπάσκετ έχει ληφθεί ομόφωνη απόφαση να σταματήσει το πρωτάθλημα και εκεί ζητούν τη δική μου νομοθετική πρωτοβουλία».

Όπως σε όλες της ομάδες της Basket League έτσι και στον Άρη περιμένουν τις οριστικές εξελίξεις για την τρέχουσα σεζόν. Ωστόσο, άπαντες βρίσκονται σε ετοιμότητα για παν ενδεχόμενο.

Το τεχνικό τιμ διατηρεί συχνή επικοινωνία με όλους τους παίκτες της ομάδας, ακόμα και τους ξένους που είναι πλέον εκτός Ελλάδας, κρατώντας τους ενήμερους για τις εξελίξεις, ενώ οι παίκτες με τη σειρά τους προσπαθούν να παραμείνουν το κατά δύναμιν σε καλή φυσική κατάσταση, αθλούμενοι κυρίως στο… σπίτι τους!

To Top