ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Πανέτοιμοι για την επόμενη μέρα του Άρη ο Χαριστέας και το τεχνικό τιμ

Από τις αρχές του 2020 οι άνθρωποι του Άρη έχουν ξεκινήσει την προπαρασκευή του πλάνου για την επόμενη σεζόν και συνεχίζουν, λαμβάνοντας υπόψιν όλες τις παραμέτρους και τις ειδικές συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί μέχρι σήμερα.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Πέρα από το θέμα των ανανεώσεων συμβολαίων με συγκεκριμένους παίκτες, Άγγελος Χαριστέας και Μίχαελ Ένινγκ έχουν εντοπίσει την πλειοψηφία των μεταγραφικών στόχων για τη νέα σεζόν. Τα κενά, οι ελλείψεις και οι αδυναμίες του ρόστερ της φετινής χρονιάς -δίχως αυτή βέβαια να έχει ολοκληρωθεί ακόμα λόγω κορωνοϊού- έχουν καταγραφεί, με τους επιτελείς του Άρη να έχουν χαρτογραφήσει ήδη τις κινήσεις τους στο πλάνο ενίσχυσης για την νέα αγωνιστική χρονιά.

Ωστόσο, τα δύο εμπόδια που έχει μπροστά του ο Άρης, δεν τον αφήνουν να ελιχθεί όπως θα ήθελε στον σχεδιασμό του. Αφενός το ban της FIFA που ισχύει από τον Ιανουάριο και δεν επιτρέπει στην ομάδα να ενισχυθεί με παίκτες, να ανανεώσει με κάποιους από τους ήδη υπάρχοντες του ρόστερ ή και να «ανεβάσει» άλλους από την ομάδα των Νέων. Αφετέρου, ο κορωνοϊός που έχει αναστείλει κάθε λειτουργία στην παγκόσμια αθλητική κοινότητα και δεν αφήνει τον προγραμματισμό οποιασδήποτε ομάδας, όπως και του Άρη, να προχωρήσει.

Όπως είναι επόμενο, το πλάνο του Άγγελου Χαριστέα για τον Άρη της επόμενης μέρας μπορεί να έχει επηρεαστεί ως ένα βαθμό λόγω αυτών των δύο παραγόντων, όμως η δουλειά δεν σταματάει. Οι ιθύνοντες της ομάδας έχουν προσαρμοστεί στα σημερινά δεδομένα και ο σχεδιασμός προχωράει και ορίζεται πλέον από… το σπίτι και με τηλεδιασκέψεις.

Τόσο ο διευθυντής του αθλητικού τμήματος όσο και ο προπονητής φροντίζουν να βρίσκονται σε συχνή επαφή με τους υποψήφιους μεταγραφικούς στόχους της ομάδας, όπως και με το υπάρχον ρόστερ, κρατώντας τους πάντες “ζεστούς” ενόψει της νέας σεζόν.

To Top