ΜΠΑΣΚΕΤ

Ψηφίστε τους κορυφαίους προπονητές του Άρη στο Instagram του PRESSARIS!

Μετά την ψηφοφορία για την ανάδειξη των κορυφαίων ξένων και Ελλήνων παικτών στην ιστορία του Άρη, έφτασε και η ώρα για τους καλύτερους προπονητές.

Ακολούθησε το PRESSARIS και στο Instagram, για ακόμα πιο άμεση ενημέρωση στα θέματα του Άρη!

Στην ψηφοφορία των ξένων κορυφαίος αναδείχθηκε ο Ρόι Τάρπλεϊ, ενώ στων Ελλήνων (πλην Γκάλη-Γιαννάκη) ο Λευτέρης Σούμποτιτς. Πλέον, σειρά παίρνει η κατηγορία των προπονητών (Ελλήνων και ξένων), με τον κόσμο να καλείται να ψηφίσει τους τρεις καλύτερους.

Η συντακτική ομάδα του PRESSARIS ξεχώρισε 11 προπονητές που σημάδεψαν με επιτυχίες το πέρασμά τους από τον πάγκο του Άρη. Εξαιρείται από την ψηφοφορία ο Γιάννης Ιωαννίδης, ο οποίος σάρωσε τα τρόπαια με την Αυτοκρατορία και σαφώς θα συγκέντρωνε την πλειοψηφία στις προτιμήσεις του κοινού.

Φυσικά ο κόσμος έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει και πέρα από τις 11 συγκεκριμένες επιλογές προπονητών, όπως είναι π.χ. οι Μιχάλης Κυρίτσης, Ντέιβιντ Μπλατ, Παναγιώτης Γιαννάκης κ.α.

Τρόπος ψηφοφορίας: Μέσω κινητού πηγαίνετε στο Instagram του PRESSARIS, πατήστε το κίτρινο εικονίδιο του site και εκεί θα σας εμφανιστεί η ψηφοφορία μέσω story, που θα διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Πέμπτης. Γράψτε στο ειδικό πλαίσιο τα τρία ονόματα των προπονητών που θέλετε.

To Top