Επαφή Ηλιάδη-Σηφάκη! Σε καλό δρόμο, όλα ανοιχτά…

Το μεγαλύτερο αγκάθι που έχει να αντιμετωπίσει η διοίκηση Ηλιάδη αναφορικά με τις οφειλές της ΠΑΕ προς πρώην ποδοσφαιριστές, είναι αυτό του Μιχάλη Σηφάκη.

Η στάση που κρατάει ο πρώην τερματοφύλακας των κίτρινων και ο νομικός του εκπρόσωπος , οδήγησαν τις δύο πλευρές σε αδιέξοδο. Υπενθυμίζουμε την παρουσία του τελευταίου στην εκδίκαση του 99, και την άκαμπτη στάση τους στο θέμα των οφειλών που αγγίζουν το 1 εκατομμύριο ευρώ.

Σε μια προσπάθεια να γεφυρωθεί το χάσμα που χωρίζει τις δυο πλευρές, ο Δημήτρης Ηλιάδης επικοινώνησε με τον Μιχάλη Σηφάκη προκειμένου να ψηλαφίσει τις προθέσεις του τελευταίου.

Η κουβέντα των δυο ανδρών -μέσω τηλεφώνου- έγινε μέσα σε καλό κλίμα, ενώ είναι πολύ πιθανό να δοθεί άμεσα συνέχεια.

Ουσιαστικά, δεν προκύπτει κάτι το χειροπιαστό από την πρώτη τους συνομιλία, ωστόσο, ανοίγει ο δρόμος καθώς και οι δυο πλευρές βλέπουν πλέον από άλλη οπτική γωνία την συγκεκριμένη υπόθεση.

Μάλιστα, όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά μια και δεν μπορεί να αποκλειστεί ακόμα και η επιστροφή του Μιχάλη Σηφάκη στο Κλεάνθης Βικελίδης, φυσικά κάτω από τις απαραίτητες προϋποθέσεις που είναι εκ των πραγμάτων πολλές.

 

To Top