Οι προτεραιότητες της διοίκησης, οι χορηγοί και η παρουσία στη δεξίωση του Αζερμπαϊτζάν

Η νέα διοίκηση έχει επιδοθεί σε αγώνα δρόμου προκειμένου να ιεραρχήσει τις υποχρεώσεις που προκύπτουν καθημερινά στην  ΠΑΕ Άρης και να ανταποκριθεί στις προεκλογικές υποσχέσεις.

Είναι προφανές ότι υπάρχουν πολλά μέτωπα στα οποία είναι υποχρεωμένος να κινηθεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ Δημήτρης Ηλιάδης βρίσκοντας λύσεις και οριοθετώντας την γραμμή που θα κινηθεί ο σύλλογος διοικητικά και αγωνιστικά.

Το τελευταίο διήμερο είχε μια σειρά επαφών στην πρωτεύουσα λειτουργώντας με τον θεσμικό του ρόλο, αυτόν του προέδρου της ΠΑΕ Άρης. Είναι φυσικό να ακολουθήσουν κι άλλα ταξίδια –στην Αθήνα και όχι μόνο- ώστε να μπει σε μια σειρά το θέμα των χορηγιών που είναι ύψιστης σημασίας για την λειτουργία του συλλόγου.

Ο πρόεδρος του Άρη θα συνεχίσει τις επαφές για να εξασφαλίσει συνεργασίες σε αυτό το επίπεδο,  κάτι όμως που δεν μπορεί να ολοκληρωθεί από την μια μέρα στην άλλη. Οι συμφωνίες που ανακοινώθηκαν στην πρόσφατη γενική συνέλευση σύμφωνα με το περιβάλλον του κ. Ηλιάδη θεωρούνται δεδομένες, ωστόσο θα χρειαστεί ένα εύλογο χρονικό διάστημα προκειμένου να ολοκληρωθεί το τυπικό μέρος της συνεργασίας.

Σε ότι έχει να κάνει με την εκδήλωση της πρεσβείας του Αζερμπαϊτζάν σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας, η παρουσία του προέδρου της ΠΑΕ είχε καθαρά εξωθεσμικό χαρακτήρα.

Η πρόσκληση αφορούσε στο πρόσωπό του και όχι στην ιδιότητά του , ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν πρέπει να συνδυάζεται με την φημολογία για τον ενδιαφέρον που φέρεται να έχει επιδείξει εταιρία Αζέρων για τους κίτρινους.

Οποιαδήποτε εξέλιξη, άλλωστε, σε ένα τόσο σοβαρό θέμα έχει να κάνει με μια ακολουθία πραγμάτων στο ευρύτερο επενδυτικό ενδιαφέρον που επιδεικνύουν αυτή την εποχή οι ξένοι για τη χώρα μας και όταν υπάρχει κάτι πραγματικά δεδομένο, θα σας ενημερώσουμε.

 

To Top