ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επαφή Καστρίτη-Ρουσιαμάνη, ο Προμηθέας για Πρίφτη

Τηλεφωνική επαφή έγινε χθες ανάμεσα στον Αχιλλέα Ρουσιαμανη και τον Γιάννη Καστρίτη.

Οι δύο τους συζήτησαν για τη θέληση ανανέωσης, αλλά είναι πολλά να γίνουν ακόμα. Η Ευρώπη είναι απαραίτητη προϋπόθεση, ενώ δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι στον ορίζοντα τώρα από Προμηθέα.

Ο Προμηθέας έχει, σύμφωνα με πληροφορίες του PRESSARIS, ως πρώτη του επιλογή τον Δημήτρη Πρίφτη για να διαδεχτεί τον Γιάννη Χριστόπουλο στον πάγκο της ομάδας, μια περίπτωση, όμως, που παρουσιάζει μεγάλες δυσκολίες. Επιθυμία του πρώην προπονητή του Άρη είναι να εργαστεί στο εξωτερικό και θα περιμένει μια πρόταση από ευρωπαϊκή ομάδα, χωρίς να θέλει να επιστρέψει στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Σε ό,τι αφορά τον Γιάννη Καστρίτη, δεν υπήρξε καμία επαφή της ομάδας της Πάτρας μαζί του και το θέμα, που προέκυψε δεν έχει βάση τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Ο 41χρονος τεχνικός βρίσκεται από τα μέσα της περασμένης βδομάδας στην Τρίπολη, γνωρίζοντας ότι αυτή την εποχή οι διοικούντες της ΚΑΕ Άρης έχουν ρίξει όλο το βάρος στην αδειοδότηση της ομάδας για τη νέα σεζόν. Επίσης, οι εξελίξεις στο θέμα της ευρωπαϊκής συμμετοχής θα αργήσουν να σημειωθούν, με δεδομένο ότι όλα τα πρωταθλήματα ανά την Ευρώπη είναι σε εξέλιξη.

Πάνω σε αυτό το πλαίσιο Ρουσιαμάνης και Καστρίτης θα τα ξαναπούνε σύντομα…

To Top