ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Άρης με νίκη… σφραγίζει το εισιτήριο της Ευρώπης κόντρα στον Βόλο (20:00 PRESSARIS LIVE)

Ο Άρης με νίκη… σφραγίζει το εισιτήριο της Ευρώπης κόντρα στον Βόλο σήμερα στο Κλεάνθης Βικελίδης (20:00 PRESSARIS LIVE).

Στο μυαλό των ποδοσφαιριστών του Άρη υπάρχει μόνο ένα αποτέλεσμα: το “τρίποντο” προκειμένου να “κλειδώσουν” μια και καλή την υπόθεση Ευρώπη από την 8η αγωνιστική των πλέι οφ.

Ο Άρης θέλει να αφήσει πίσω του την αναμέτρηση απέναντι στον ΠΑΟΚ και τον τρόπο με τον οποίο ήρθε η ήττα. Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Τόλης Τερζής μίλησε στους παίκτες του και τους ζήτησε να συγκεντρωθούν αποκλειστικά στην αναμέτρηση με την ομάδα της Μαγνησίας. Μεταξύ άλλων τους είπε: “Δεν πήραμε αυτό που δικαιούμασταν στο ντέρμπι αλλά δεν υπάρχει χρόνος για να μείνουμε άλλο σε αυτό. Από τώρα σκεφτόμαστε μόνο το ματς με το Βόλο, την Τετάρτη να κλειδώσουμε και μαθηματικά το στόχο μας για να πάμε μετά χωρίς άγχος στα τελευταία ματς”.

Στο πνεύμα αυτό κινήθηκαν και οι δηλώσεις του προπονητή του Άρη. «Κάναμε μια συζήτηση με τους ποδοσφαιριστές χθες. Συζητήσαμε για το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ και είπαμε ότι πρέπει να το αφήσουμε πίσω μας. Δυστυχώς, δεν μπορέσαμε να πάρουμε αυτό που θέλαμε. Το μυαλό μας από χθες κιόλας είναι στο παιχνίδι με τον Βόλο. Θέλουμε τη νίκη! Θέλουμε να πάμε τη διαφορά στους δέκα βαθμούς και να τελειώσουμε και μαθηματικά την υπόθεση Ευρώπη», όπως είπε χαρακτηριστικά.

Ο Τερζής μετράει την απουσία του Καμαρά, ενώ την ίδια ώρα, είδε τον Οντουμπάτζιο να φωνάζει παρών στην αποστολή, η οποία αποτελείται από τους:

Κουέστα, Σιαμπάνης, Φαμπιάνο, Ματέο Γκαρσία, Ιτούρμπε, Νταρίντα, Λουίς Πάλμα, Καάτσο, Ντουκουρέ, Γκρέι, Ρουπ, Πίρσμαν, Νταμπό, Μαζικού, Οντουμπάτζιο, Ενκουλού, Εμπακατά, Χριστοδουλόπουλος, Σγούρος.

Από 18 ποδοσφαιριστές αποτελείται η αποστολή του Βόλου. Ο Κώστας Μπράτσος δεν συμπεριέλαβε τους Σιέλι και Τσιρίνο, ενώ επέστρεψε ο 19χρονος Θανάσης Τριανταφύλλου

Η αποστολή του Βόλου: Κότνικ, Αυγερινός, Αλχο, Λούνα, Σι, Οικονομόπουλος, Πίρινεν, Ασλανίδης, Τριανταφύλλου, Τάχατος, Τσοκάνης, Γκάγκι, Μεταξάς, Κάτσε, Μεσκίδα, Καρτάλης, Ντέλετιτς, Πιρές.

Διαιτητής: Τσαγκαράκης Πέτρος
Βοηθοί: Νικολακάκης Βασίλειος, Στεφανής Γεώργιος
4ος: Καραντώνης Δημήτριος
VAR, AVAR: Γκάμαρης Ανδρέας, Τριανταφύλλου Κωνσταντίνος

To Top