Ο… δαιμονισμένος Όλμο έστειλε στον τελικό τη Λειψία με πεντάρα επί της Φράιμπουργκ

Την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Γερμανίας πανηγυρίζει η Λειψία. Οι «ταύροι» επικράτησαν 5-1 εκτός έδρας της Φράιμπουργκ και έγινε η πρώτη ομάδα που κλείνει θέση για το μεγάλο παιχνίδι του θεσμού περιμένοντας τον νικητή του ζευγαριού Στουτγκάρδη – Αϊντραχτ Φρανκφούρτης για να μάθει τον αντίπαλό της.

Μεγάλο ρόλο στην νίκη και την πρόκριση αυτή έπαιξε ο Όλμο. Ο Ισπανός, λες και ήταν… δαιμονισμένος, ήταν ο καλύτερος του ματς, έχοντας στο ενεργητικό του ένα τέρμα, ενώ έφτιαξε άλλα τρία, στο καταιγιστικό πρώτο 45λεπτο της ομάδας του στο ματς που έκρινε τα πάντα.

Αρχικά στο 13ο λεπτό ο Όλμο έκανε το 1-0, αλλά στο αμέσως επόμενο λεπτό άρχισε να… σερβίρει και να έχει συμμετοχή στα άλλα τέρματα της ομάδας του. Στο 14ο σκόρερ χρίστηκε ο Χένρικς, στο 37ο λεπτό ο Σομποσλάι, και στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων ο ΕνΚουκού, ήταν οι σκόρερ των άλλων τερμάτων που έστειλαν την Λειψία στο ημίχρονο με 4-0 υπέρ της και ουσιαστικά με το ένα πόδι στον τελικό.

Στο 58ο λεπτό ο Γκβαρντιολ δέχθηκε την κόκκινη κάρτα, στο 75ο λεπτό ο Γκρεγκοριτς μείωσε για την Φράιμπουργκ που όμως δεν ήταν και το τελικό σκορ. Στο έβδομο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σομποσλάι έκανε το σκορ 5-1 υπέρ της Λειψίας που ήταν και το τελικό.

To Top