Επαφή με Ουμπίντες για συναινετικό “διαζύγιο”

Tα ερωτηματικά που δημιουργήθηκαν από τον τρόπο με τον οποίο “χάθηκε” ο Χαβιέρ Ουμπίντες ήταν πολλά, ειδικά μετά την ανακοίνωση της απόκτησής του από την Ορντούσπορ.

Πριν από λίγο ρίχθηκε περισσότερο φως στο θέμα. Συγκεκριμένα, οι διοικούντες του Άρη ήρθαν σε επαφή με τον Αργεντινό παίκτη και ουσιαστικά συμφώνησαν προφορικά για να προχωρήσουν σε ένα συναινετικό “διαζύγιο”, δίνοντας του την άτυπη άδεια να ολοκληρώσει τις διαπραγματεύσεις με την ομάδα από την Τουρκία.

Ο Άρης δήλωσε αδυναμία να καλύψει τις απαιτήσεις του Ουμπίντες, αυτό δήλωσε τη θέλησή του να κλείσει στην Ορντούσπορ με ετήσεις αποδοχές 450.000 ευρώ για τρία χρόνια. Εντός των επόμενων ημερών, είτε ο παίκτης, είτε ο δικηγόρος του θα βρεθεί στην Θεσσαλονίκη για να κλείσει αυτό το κεφάλαιο και τυπικά.

Άνθρωποι της ομάδας είχαν σήμερα επικοινωνία με τον Ουμπίντες, ο οποίος έχει ήδη ανακοινωθεί από την Ορντούσπορ. Συζητήθηκε ο τρόπος με τον οποίο θα βρεθεί μια λύση που θα αφήσει ικανοποιημένες και τις δύο πλευρές, κυρίως στον τρόπο αποπληρωμής των οφειλομένων. Ο Αργεντινός συμφώνησε προφορικά να προχωρήσουν οι δύο πλευρές σε συναινετικό “διαζύγιο” για να ενεργοποιηθεί και η συμφωνία του με τον τουρκικό σύλλογο.

Ο Χαβιέρ Ουμπίντες έχει να παίρνει περίπου 200.000 ευρώ από τους κίτρινους.

To Top