Πέτρος Ταρνατώρος: “Προς μια νέα αρχή…”

Ο Πέτρος Ταρνατώρος ένας από τους υποψήφιους για τις εκλογές της Κοινωνίας Μελών, ο οποίος αναδείχθηκε πρώτο αναπληρωματικό μέλος στην νέα διοίκηση (πήρε μόλις μια ψήφο λιγότερη από τον έβδομο Παναγιώτη Ζουμπουρίδη), με επιστολή που μας κοινοποίησε σχολιάζει το εκλογικό αποτέλεσμα και αναφέρεται σε μια νέα αρχή του φορέα.

Αναλυτικά:

“Προς μια νέα αρχή…

1. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τους 1.129 ψηφίσαντες στις εκλογές για την ανάδειξη του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ. Πρέπει να αποτελέσει κοινή συνείδηση ότι η ενεργός συμμετοχή και η συλλογική έκφραση των μελών του φορέα αποτελεί την αναγκαία συνθήκη και το πρόσφορο όχημα για την υπέρβαση της απαξίωσης που έχει εγκλωβίσει τη λειτουργία του.
2. Με απόλυτο σεβασμό προς τη βούληση του εκλογικού σώματος, θα ήθελα να ευχαριστήσω όσους με τίμησαν με την ψήφο τους. Η τιμή της ανάδειξης μου ως πρώτου αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ είναι μεγάλη και συνεπάγεται και το ανάλογο βάρος ευθύνης απέναντι στο σύνολο των μελών του φορέα.-
3. Θα ήθελα να ευχηθώ καλή δύναμη και επιτυχία στα μέλη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα. Η ελπίδα μου εδράζεται στη συνειδητοποίηση της ιστορικότητας της στιγμής και της ευκαιρίας, καθώς και στην τήρηση της μοναδικής ξεκάθαρης εντολής των μελών του φορέα που ψήφισαν, δηλαδή στην υπέρβαση των προσωπικών αντιπαραθέσεων και των ομαδοποιήσεων, τη σύνθεση των απόψεων, τη συναίνεση και την ομαδική δουλειά προς μια νέα αρχή, μια επανεκκίνηση της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ, που θα αναστρέψει την πορεία απαξίωσης του Συλλόγου.-
4. Με την ιδιότητα του απλού μέλους του φορέα κατά κύριο λόγο, αλλά και του πρώτου αναπληρωματικού μέλους του Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα πλέον, θα συνεχίσω να συμμετέχω ενεργά στη λειτουργία του, να προσφέρω τις υπηρεσίες μου και να στέκομαι δίπλα και αλληλέγγυα στις προσπάθειες του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του φορέα να αναδείξει τη σημασία της Κοινωνίας Μελών ΑΡΗ και να καλλιεργήσει τη δυναμική του εγχειρήματος.”
To Top