Τέσσερις υποψήφιοι τελικά για την θέση του προέδρου της Κοινωνίας!

Σε σώμα αναμένεται να συγκροτηθεί το νέο… πολυσυλλεκτικό διοικητικό συμβούλιο της Κοινωνία Μελών. Αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τέσσερις θα είναι οι υποψήφιοι για τη θέση του προέδρου. Την Τετάρτη τελικά το διοικητικό συμβούλιο για να συγκροτηθεί σε σώμα η νέα διοίκηση της ΚΜΑ.

Το νέο διοικητικό συμβούλιο αναμένεται να συνεδριάσει αύριο τελικά για να συσταθεί σε σώμα και εκεί θα προκύψουν και οι υποψηφιότητες για τις θέσεις του προέδρου, του αντιπροέδρου και του γενικού γραμματέα.

Κατά τη διαδικασία της ψηφοφορίας τα επτά νέα μέλη θα κάνουν γνωστό ποια επιθυμούν να διεκδικήσουν την προεδρία. Θα υπάρξει ψηφοφορία. Σε περίπτωση ισοψηφίας οι δυο πρώτοι θα τεθούν στην κρίση των υπόλοιπων μελών. Σύμφωνα λοιπόν, με τις πληροφορίες του PRESSARIS τέσσερα μέλη θα ζητήσουν την ψήφο εμπιστοσύνης για την θέση του προέδρου:

Ο Τάσος Δεσύπρης, ο οποίος δεν έκρυψε ποτέ σε δημόσιες και ιδιωτικές συζητήσεις την φιλοδοξία του να προσφέρει από ένα νευραλγικό πόστο, όπως αυτό του προέδρου της ΚΜΑ.

Ο Νικήτας Ματθαίου φέρεται διατεθειμένος να διεκδικήσει τη θέση του προέδρου από την πλευρά του, θέλοντας να έχει ηγετικό ρόλο στο νέο συμβούλιο.

Ο Άγγελος Γρόλλιος, ο οποίος δεν έχει ανοίξει ακόμη τα χαρτιά του, αλλά έχει το ηθικό επιχείρημα – πλεονέκτημα ότι αναδείχθηκε πρώτος σε ψήφους.

Ο Λάμπρος Σκόρδας, ο οποίος πιστεύει για τους δικούς του λόγους ότι μπορεί να προσφέρει από τη θέση του προέδρου του φορέα.

Τα υπόλοιπα τρία μέλη του νέου δ.σ. είναι οι Παναγιώτης Αλεξανδρίδης, Αριστοτέλης Ναούμ, Παναγιώτης Ζουμπουρίδης.

Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο πρώτο και κρίσιμο διοικητικό συμβούλιο.

 

To Top