Επεισόδια στο Ηρακλής – Απόλλων Πάτρας, ένταση με Δρακόπουλο και παραίτηση Κουφού

Επεισόδια σημειώθηκαν χθες έξω από το Ιβανώφειο με την ένταση να μεταφέρεται και εντός κατά του Δρακόπουλου και όλα αυτά έφεραν την παραίτηση του Στέργιου Κουφού.

Λίγο μετά τη λήξη της ποδοσφαιρικής αναμέτρησης Ηρακλή – Νίκη Βόλου, στο Καυτανζόγλειο, οι οργανωμένοι οπαδοί των “κυανόλευκων” μετακινήθηκαν στο Ιβανώφειο και κατά την είσοδό τους στο πέταλο δημιουργήθηκε ένταση, η οποία οδήγησε σε χρήση χημικών από πλευράς Αστυνομίας. Τα δακρυγόνα εισήλθαν και στο Κλειστό, με συνέπεια η ατμόσφαιρα να είναι βαριά για κάποιο χρονικό διάστημα.

Όλα αυτά ήρθαν να κορυφωθούν με τις αποδοκιμασίες του κόσμου προς τον Θόδωρο Δρακόπουλο, ο οποίος καθόταν στον πάγκο του Ηρακλή και μάλιστα αντέδρασε στις φραστικές επιθέσεις του κόσμου απέναντί του, με την ένταση να κορυφώνεται και να οδηγούμαστε σε 20λεπτη διακοπή της αναμέτρησης του Ιβανωφείου, στα τέλη του πρώτου δεκαλέπτου. Με τη συμβολή των ψυχραιμοτέρων, ο Θόδωρος Δρακόπουλος επείσθη να μην επανεμφανιστεί στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας ολοκληρώθηκε χωρίς περαιτέρω διενέξεις.

Το σκηνικό ολοκληρώθηκε με την παραίτηση του Στέργιου Κουφού μετά το τέλος του αγώνα με τον Απόλλωνα Πάτρας. Ο 57χρονος κόουτς αντελήφθη ότι δεν μπορεί να βοηθήσει την ομάδα υπό τις “ειδικές συνθήκες”, τις οποίες καλείται να διαχειριστεί και πλέον αναμένονται εξελίξεις…

To Top