Επεισόδιο στην προπόνηση του Απόλλωνα!

Επεισόδιο με δημοσιογράφο έγινε στην προπόνηση του Απόλλωνα, για το οποίο η αθηναϊκή ΠΑΕ εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει: “Στη σημερινή «κλειστή» για τους εκπροσώπους των ΜΜΕ προπόνηση -όπως άλλωστε και όλες οι προπονήσεις των ποδοσφαιριστών του Απόλλωνα- στο γήπεδο «Γεώργιος Καμάρας», εμφανίστηκε ο δημοσιογράφος, Δημήτρης Δημητρίου χωρίς προηγουμένως να έχει ζητήσει σχετική άδεια.

Μάλιστα, άρχισε να βιντεοσκοπεί τις ασκήσεις τακτικής των ποδοσφαιριστών της ομάδας μας εν όψει του αυριανού εκτός έδρας αγώνα με αντίπαλο τον Άρη (Δευτέρα, 6 Ιανουαρίου 2014, 19:30). Γίνεται εύκολα κατανοητό πόσο σημαντικό είναι για κάθε ομάδα να μην γνωρίζει και κυρίως να μην παρακολουθεί σε βίντεο τις ασκήσεις τακτικής ο αντίπαλός της. Ειδικά, όταν λόγω της βαθμολογικής διαφοράς μεταξύ των δύο ομάδων, ο συγκεκριμένος αγώνας είναι εξαιρετικής σημασίας και για τις δύο.

Γι’ αυτό και από τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο ζητήθηκε να αποχωρήσει από το γήπεδο και να παραδώσει το σχετικό βίντεο. Αρνήθηκε και τα δύο με αποτέλεσμα να εκδιωχθεί από τους ανθρώπους της ομάδας μας”.

 

To Top