Επηρεασμένος ο Βεζένκοφ για Αγγέλου: “Δεν μπορώ να το χαρώ τόσο”

Ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής του ημιτελικού. Με 24 πόντους και 10 ριμπάουντ πραγματοποίησε μία από τις καλύτερες εμφανίσεις με τα χρώματα του Άρη και δημιούργησε το μεγαλύτερο πρόβλημα στην άμυνα του Πανιωνίου.

Ο Σάσα Βεζένκοφ δήλωσε περήφανος για αυτή την επιτυχία της ομάδας και την αφιέρωσε στον κόσμο του Άρη που όπως τόνισε τον πίκραναν αρκετά ο ίδιος και οι συμπαίκτες του στα προηγούμενα ματς. «Από την στιγμή που υπέγραψα το καλοκαίρι σε αυτή την ομάδα πίστευα ότι μπορούμε να φτάσουμε πάρα πολύ ψηλά. Με όλα τα παιδιά από την μέρα που μάθαμε τους αντιπάλους μας στα προημιτελικά και στα ημιτελικά, κάθε μέρα παλεύαμε για να πετύχουμε αυτόν τον στόχο», ήταν το πρώτο σχόλιο του νεαρού φόργουορντ που συνέχισε λέγοντας: «Είμαι πάρα πολύ περήφανος που καταφέραμε αυτόν τον στόχο και έτσι όπως ήρθε η νίκη και πιστεύω αυτή η νίκη ανήκει σε όλο τα παιδιά και τον κόσμο που τον είχαμε πικράνει». Αναφορικά με το παιχνίδι και την εξέλιξη του υποστήριξε: «Κάναμε ένα συγκλονιστικό πρώτο ημίχρονο, ήμασταν πάρα πολύ συγκεντρωμένοι, στο δεύτερο μας πιέσανε όπως ήταν λογικό, μείναμε λίγο από δυνάμεις, όμως στο τέλος φανήκαμε ψύχραιμοι και με κάποια ξεσπάσματα στο τέλος καταφέραμε να κερδίσουμε αυτό τον αγώνα».

Για την αποχώρηση του κόουτς Αγγέλου και το τι προηγήθηκε τις ημέρες πριν από τον ημιτελικό ο νεαρός φόργουορντ δήλωσε: «Μας μίλησε ο αρχηγός μας ότι πρέπει να μείνουμε συγκεντρωμένοι, προσωπικά δεν μπορώ να το χαρώ τόσο, αυτή τη στιγμή και θα το καταλάβετε και εσείς από αύριο, απλά πιστεύω ότι αυτός ο άνθρωπος μας έβαλε τις σωστές βάσεις ώστε αυτή η ομάδα να συνεχίσει με τον ίδιο ρυθμό να δουλεύει. Από αύριο είναι μια καινούργια μέρα για μας και πρέπει να είμαστε πάρα πολύ συγκεντρωμένοι στο ματς με τον Ίκαρο γιατί στο ματς με την Ελευσίνα δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε».

Ενώ τέλος δήλωσε: «Αυτή η νίκη σε απογειώνει, πρέπει να το χαρούμε μια δυο μέρες και στην συνέχεια να συγκεντρωθούμε στα υπόλοιπα ματς του πρωταθλήματος. Το μπάσκετ είναι ομαδικό άθλημα και ο καθένας προσπαθεί να βοηθήσει σε όποιο τομέα μπορεί».

To Top