«Ο Άρης κέρδισε δίκαια και του αξίζουν συγχαρητήρια»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος παραδέχθηκε την ανωτερότητα του Άρη, τονίζοντας πως του αξίζουν συγχαρητήρια για τη νίκη-πρόκριση στον τελικό. 

«Ο Άρης επικράτησε πλήρως και πήρε δίκαια την πρόκριση. Συγχαρητήρια για την προσπάθεια που κάνανε τα νεαρά παιδιά, στον κόουτς και σε όλους στην ομάδα. Εμείς θέλουμε να ζητήσουμε συγνώμη από τον κόσμο του Πανιωνίου γιατί δεν καταφέραμε να προκριθούμε μετά από πολλά χρόνια σε έναν τελικό Κυπέλλου και θέλουμε να του υποσχεθούμε ότι θα καταβάλουμε μεγάλη προσπάθεια για να φτάσουμε στις επιτυχίες που επιθυμεί.

Το ματς ουσιαστικά κρίθηκε στο πρώτο ημίχρονο και κυρίως στο πρώτο δεκάλεπτο όπου δεχθήκαμε 34 πόντους. Πολλά ελεύθερα σουτ, πολλοί αιφνιδιασμοί και εύκολα καλάθια. Πραγματικά απίστευτα κακή άμυνα.

Στη συνέχεια προσπαθούσαμε με λάθος τρόπο να μπούμε στο παιχνίδι με αποτέλεσμα και στην δεύτερη περίοδο ο Άρης να συνεχίσει εξαιρετικά και να πάρει μια μεγάλη διαφορά. Ήταν σημαντικό ότι κατεβάσαμε τη διαφορά στους 20 πόντους. Προσπαθήσαμε στο δεύτερο, φτάσαμε το παιχνίδι στους πέντε πόντους αλλά κάποια χαμένα κρίσιμα ριμπάουντ , κάποια χαμένα ελεύθερα σουτ και κάποιες καθοριστικές χαμένες βολές που είχαμε δεν μας έδωσαν την ευκαιρία να διεκδικήσουμε τη νίκη».

To Top