Επιβεβαίωση από ΕΠΟ: Μόνο μια μεταγραφή Έλληνα τον Ιανουάριο για τον Άρη, εάν…

Ήταν γνωστό από το καλοκαίρι. Απλά επιβεβαιώθηκε το αυτονόητο από την ΕΠΟ, σε ότι αφορά το καθεστώς υπό το οποίο θα μπορούν να κάνουν μεταγραφές τον Ιανουάριο οι ομάδες που δεν πήραν αδειοδότηση.

Οι άνθρωποι της ομάδας ζήτησαν διευκρινίσεις και η απάντηση που έλαβαν ήταν η αναμενόμενη: οι σύλλογοι που δεν αδειδοτήθηκαν (ανάμεσα τους και ο Αρης) θα μπορούν να αποκτήσουν απεριόριστο αριθμό Ελλήνων παικτών κάτω 24, ενώ παράλληλα θα έχουν τη δυνατότητα να αποκτήσουν και ΜΟΝΟ έναν Έλληνα ποδοσφαιριστή άνω των 24 χρόνων.

Αυτά σε ότι αφορά τους κανονισμούς και την θεωρία. Γιατί ο Άρης για να κάνει μεταγραφές τον Ιανουάριο, θα πρέπει να αποκτήσει φορολογική ενημερότητα, τακτοποιώντας εκ νέου την ρύθμιση προς την εφορία. Κάτι που αυτή την στιγμή δεν υπάρχει, μια και η διοικούσα αναμένει να λυθεί το θέμα με την ψήφιση νομοσχεδίου από την κυβέρνηση, ώστε να αυξηθούν οι δόσεις εξόφλησης των χρεών.

«Υπήρχε μια ρύθμιση η οποία αφορούσε 24 ή 25 μηνιαίες δόσεις από τις οποίες έχουν καταβληθεί 7 ή 8. Εμείς ευελπιστούμε ότι με αυτά που αναμένονται να ψηφιστούν και με βάση αυτό που θα προκύψει από το άρθρο 99, να γίνουν περισσότερες οι δόσεις ώστε να μην αναγκάζεται η ΠΑΕ Άρης να καταβάλει μηνιαία 250.000 γιατί είναι ένα υπερβολικό ποσό αυτό» τόνισε σχετικά χθες ο Χρήστος Γρόλλιος

To Top