ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επιβεβαίωση από Λας Πάλμας: “Μόνο ο Άρης κατέθεσε επίσημα πρόταση για Ματέο, έρχεται άνθρωπος του να μιλήσουμε”!

Ο επικεφαλής του τμήματος σκάουτινγκ της Λας Πάλμας, Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς, τοποθετήθηκε για τα σενάρια με τον Ματέο Γκαρσία και αποκάλυψε ότι η μοναδική ομάδα η οποία μέχρι αυτή τη στιγμή έχει καταθέσει επίσημη πρόταση για τον ποδοσφαιριστή είναι αυτή του Άρη! Ουσιαστικά επιβεβαιώνει το προηγούμενο ρεπορτάζ για την κίνηση του Άρη.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Σημείωσε, μάλιστα, ότι τις επόμενες μέρες άνθρωπος των “κίτρινων” θα ταξιδέψει στο Λας Πάλμας για να διαπραγματευτούν από κοντά. Την ίδια ώρα ομολόγησε ότι έχουν γίνει κάποιες φιλολογικές κινήσεις ομάδων που έχουν κάνει βολιδοσκόπηση για να μάθουν… τιμή  αλλά και το ιδιοκτησιακό του καθεστώς.

Η δήλωση του Μπράνκο Μιλοβάνοβιτς στο sport24.gr έχει ως εξής:

Δύο μεγάλες ομάδες από την Ελλάδα μας ζητάνε τον Ματέο Γκαρσία. Αυτή τη στιγμή επίσημη πρόταση υπάρχει μόνο από τον Άρη, που θέλει να τον κρατήσει. Τις επόμενες μέρες ένας άνθρωπος του Άρη θα έρθει εδώ για να μιλήσουμε και να δούμε τι θα γίνει. Ενδιαφέρον υπάρχει και εκτός Ελλάδας. Είναι δύο ομάδες από το Βέλγιο που μας μίλησαν και μας ενημέρωσαν ότι θα στείλουν επίσημη πρόταση τις επόμενες μέρες”.

To Top