ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Φοιρός: “Μπράβο στον κόσμο του Άρη που κράτησε τον Χαριστέα- Πρέπει να είναι στο αύριο του συλλόγου”

Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής και πρώην προπονητής του Άρη, Γιώργος Φοιρός, αναφέρθηκε στην αποκάλυψη του Άγγελου Χαριστέα σχετικά με το ότι πριν είκοσι χρόνια έφτασε κοντά στο να σταματήσει το ποδόσφαιρο.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Αναλυτικά όσα είπε στο Yellow Radio 92.8:

-Ο έμπειρος προπονητής τοποθετήθηκε για την δήλωση του Άγγελου Χαριστέα ότι είχε σκεφτεί να σταματήσει το ποδόσφαιρο, αλλά ο κόσμος του Άρη ήταν αυτός που τον έκανε να μείνει στην ομάδα:

Πρέπει να είναι μετά την δική μου τη φυγή. Εγώ τον Άγγελο τον βρήκα στην δεύτερη ομάδα. Πρέπει να τον διάλεξαν οι συνεργάτες μου όταν εγώ έλειπα. Έκαναν δοκιμαστικές. Εγώ τον είδα, μου άρεσε πάρα πολύ και τον προώθησα. Στην επόμενη χρονιά αμέσως ήταν η ιστορία του γιατί τον επέλεξα στην Τούμπα να παίξει πρώτος σαν σέντερ φορ. Σε εκείνο το παιχνίδι έκανε το μπαμ. Όταν έφυγα από τον Άρη κάποιοι σκέφτηκαν να τον δώσουν σαν ανταλλαγή. Μπράβο στον κόσμο του Άρη που απαίτησαν να τον κρατήσουν. Δεν μπορώ να καταλάβω πως αποφάσισαν να τον δώσουν στον Αθηναϊκό.

-Για το ότι θέλει να είναι ο Χαριστέας κοντά στην ομάδα:

Το έχω πει για τον Χαριστέα και πιο παλιά. Με είχαν ρωτήσει κάποιοι δημοσιογράφοι και είπα ότι ο Χαριστέας είναι πολυτέλεια για τον Άρη. Δεν πρέπει να μπει στις ακαδημίες, αλλά στην πρώτη ομάδα. Πρέπει να ηγηθεί και να είναι μπροστά.

-Για τα 105 χρόνια του Άρη:

Τα χρόνια μας πολλά στην ομάδα. Επιτυχίες να έχουμε. Η ευχή μου είναι αυτό που δεν κατάφερα εγώ σαν ποδοσφαιριστής να το πετύχουμε στο άμεσο μέλλον, δηλαδή να πάρουμε έναν τίτλο και αύριο ακόμη αν είναι δυνατόν. Η ομάδα πάει πολύ καλά. Θα έρθουν τα αποτελέσματα και οι τίτλοι αν μείνουμε σοβαροί και ακολουθήσουμε την ίδια γραμμή. Να ακολουθήσουμε την ιστορία μας και να επανέλθουμε στο μπάσκετ. Να γίνουμε όπως ήμασταν παλιά.

To Top