ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιβεβαίωση από Τερζή: “Υπάρχει συμφωνία με Ένινγκ, περιμένουμε τις ανακοινώσεις”

Η επιβεβαίωση για την συμφωνία του Άρη με τον Μίκαελ Ένινγκ ήρθε δια στόματος Απόστολου Τερζή. Ο προπονητής του Άρη μετά το τέλος του φιλικού στον Εύοσμο με τον Απόλλωνα Λάρισας, ομολόγησε ότι: “Ναι, υπάρχει συμφωνία, αλλά περιμένουμε όλοι τις επίσημες ανακοινώσεις”.

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Nova: «Θέλαμε να δώσουμε 90 λεπτά στα παιδιά που είχαν μικρό χρόνο συμμετοχής μέχρι σήμερα, ώστε να πάρουν ρυθμό και να είναι έτοιμοι για να αγωνιστούν στο παιχνίδι με την Ξάνθη».

Αν τα γκολ που πέτυχαν Μαντσίνι και Τόνσο βοηθάνε τους δύο ποδοσφαιριστές να ανεβάσουν την ψυχολογία του: «Σίγουρα ειδικά για τον Μαντσίνι που ήρθε τελευταίος στην ομάδας και δείχνει να έχει προσαρμοστεί, αλλά και για τον Τόνσο που τελευταία ήταν λίγο πεσμένος».

Για τις ευκαιρίες στους νέους ποδοσφαιριστές: «Αυτά τα παιδιά τα γνωρίζω πολύ καλά κάνουν καθημερινά προπόνηση μαζί μας. Μέχρι σήμερα έχουμε ανεβάσει 12-13 παιδιά. Πρέπει να τα στηρίξουμε γιατί είναι το μέλλον της ομάδας».

Για τις πληροφορίες που τον φέρνουν να μένει στον Άρη ως συνεργάτης του Μίκαελ Ένινγκ: «Ισχύουν και τα δύο αλλά θα πρέπει να περιμένουμε την ανακοίνωση της ομάδας. Εχουμε μιλήσει, υπάρχει συμφωνία, μόνο τα τυπικά απομένουν αλλά μέχρι να γίνει η ανακοίνωση δεν μπορούμε να πούμε κάτι περισσότερο. Εγώ θα μείνω, θα βρίσκομαι στο τιμ. Θα προσπαθήσουμε να τον κάνουμε να νιώσει άνετα και θα τον βοηθήσουμε να προσαρμοστεί όσο πιο γρήγορα γίνεται”.

To Top