ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Επίσκεψη των οπαδών και μήνυμα στους παίκτες: “Αλλάξτε το…”

Επίσκεψη των οπαδών και μήνυμα στους παίκτες του Άρη για την συνέχεια: “Αλλάξτε το…”

Stoiximan.gr: Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Πριν από το φιλικό του Άρη στον Εύοσμο, υπήρχε προπόνηση των κιτρινόμαυρων στο Νέο Ρύσιο, εκεί όπου έδωσε το “παρών” αντιπροσωπεία των οργανωμένων οπαδών του Super 3.

Αφορμή της παρουσίας τους ήταν τα δυο άσχημα αποτελέσματα εντός έδρας και σκοπός να στείλουν το δικό τους μήνυμα… “Η μόνη απαίτηση που έχει ο κόσμος του Άρη από τους παίκτες είναι να προσπαθεί και να δίνει τα πάντα μέσα στο γήπεδο…” τονίστηκε αρχικά, υπογραμμίζοντας με έμφαση ότι: “Παρά τον αποκλεισμό από την Μόλντε, ο κόσμος ήταν περήφανος και χαρούμενος μόνο και μόνο για την προσπάθεια που δείξατε στο παιχνίδι και επειδή είδε ότι οι παίκτες τα έδωσαν όλα με την ψυχή τους…”.

Σε ότι αφορά την έλευση του νέου τεχνικού οι οργανωμένοι επίσης τόνισαν ότι: “Θα έρθει ένας καινούριος προπονητής και πρέπει όλοι να δείξετε του ότι είστε μία οικογένεια και όποια λάθη και αν γίνανε είστε διατεθειμένοι να τα αλλάξετε…” επαναλαμβάνοντας πολλές φορές: “Λειτουργήστε σαν ομάδα, σαν μία οικογένεια, σαν μια γροθιά. Βγάλτε ψυχή δώστε τα πάντα μέσα στο γήπεδο και ο κόσμος θα είναι μαζί σας”.

Επίσης ιδιαίτερη αναφορά έκαναν για τον κόσμο που στερείται αρκετά πράγματα για να βρεθεί δίπλα στην αγαπημένη του ομάδα είτε με χιόνια, είτε με βροχή. “Υπάρχουν άνθρωποι που είναι άνεργοι ή δουλεύουν για ελάχιστα ευρώ τον μήνα και η μόνη τους χαρά είναι να έρθουν την Κυριακή στο γήπεδο να σας δουν”, ενώ τους είπαν ακόμα: “Βλέπετε το μπάχαλο που γίνεται με το VAR και πως ορμάνε οι αντίπαλοι και τι δυσπιστία υπάρχει. Όταν πάνε να μας βλάψουν να αντιδράτε σαν οικογένεια για τα συμφέροντα της ομάδας”.

 

To Top