Επιβεβαίωση από την ΕΟΚ για αποκλεισμό των οπαδών από τον τελικό!

Ο γενικός γραμματέας της ΕΟΚ, Τάκης Τσαγκρώνης επιβεβαίωσε πως δεν πρόκειται να δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς των δύο ομάδων! Με δικαιολογίες και επιχειρήματα που εύκολα μπορούν να καταρριφθούν, ουσιαστικά προαναγγέλλεται ο αποκλεισμός των οπαδών του Άρη από μια γιορτή του μπάσκετ!

Σε δηλώσεις που έκανε στον “Αρένα” τόνισε πως “ελπίζουμε εμείς να γίνει μια διοργάνωση με γεμάτο γήπεδο. Όλα εισιτήρια θα δοθούν στο Ηράκλειο. Ο καθένας θα μπορεί να πάρει ένα η δύο εισιτήρια με το όνομα του. Επίσης θα απαγορεύονται τα οποιαδήποτε διακριτικά των οπαδών. Οπαδοί δεν είναι μόνο οι οργανωμένοι οι οποίοι δημιουργούν προβλήματα. Το γήπεδο θα έχει φιλάθλους και του Άρη και του Παναθηναϊκού οι οποίοι δεν θα έχουν μπει όμως ως μπλοκ. Όταν υπάρχει ένα μπλοκ όλοι μαζί κρύβονται πίσω από την ανωνυμία. Πέρυσι και πρόπερσι δεν υπήρχε η ανωνυμία αλλά πάλι γινόντουσαν τα επεισόδια.

Επίσης ο μύθος πως οι παίκτες επηρεάζονται από τον κόσμο πρέπει να σταματήσει. Οι παίκτες δεν είναι παιδάκια που δεν ξέρουν τι κάνουν. Παρακολούθησα το παιχνίδι του Άρη με τον Πανιώνιο στην τηλεόραση και ποτέ δεν είδα τον Πανιώνιο καλύτερο.

Κανένας δεν κάθεται στην θέση του όταν μπαίνουν ομαδοποιημένα οπαδοί. Συνολικά το γήπεδο χωράει 4.500 χιλιάδες. Πρέπει να φτάσουμε στο σημείο που έμπαιναν οι οπαδοί όλοι μαζί δίπλα – δίπλα αλλά αυτό δεν γίνεται εύκολα. Δίχως διακριτικά οι οπαδοί του Άρη και του Παναθηναϊκού θα είναι μαζί χωρίς να υπάρχει πρόβλημα. Οι σύνδεσμοι δεν ελέγχονται πλέον.

Ο Άρης θα πρέπει να πληρώσει 13.000 ευρώ για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Δεν έχει σημασία αν οι ποινές θεωρούνται αυστηρές, είναι η απόφαση του αθλητικού δικαστή. Το ήθελε αυτό ο Άρης; Γιατί να μην προφυλαχτεί  η ομάδα από επιπλέον έξοδα; Ο Παναθηναϊκός έχει λεφτά ο Άρης όμως δεν έχει περιθώριο. Όπου και να δώσουμε εισιτήρια θα είναι διασπαρμένα και όχι όλα μαζί σε μια κερκίδα.  Όταν υπάρχει ονοματεπώνυμο ο καθένας αναλαμβάνει τις ευθύνες του. Οι προσκλήσεις θα είναι πενήντα στον Άρη και πενήντα στον Παναθηναϊκό και αυτές φυσικά διάσπαρτα”.

Ρωτήθηκε για τον αν υπήρξε αντίδραση από τις ομάδες: “Ο πρώτος που διαμαρτυρήθηκε για τα εισιτήρια ήταν ο Παναθηναϊκός. Υπήρξε μια χλιαρή αντίδραση αλλά ξεκαθαρίσαμε πως αυτή είναι η απόφαση και δεν αλλάζει”.

 

To Top