Ζορπίδης: “Ο πρόεδρος του Άρη πρέπει να βάζει λεφτά…”

O πρόεδρος της επιτροπής για τα “100 χρόνια Άρης”, Μιχάλης Ζορπίδης μίλησε για όλα τα θέματα που αφορούν την κιτρινόμαυρη επικαιρότητα.

Αναλυτικά τα όσα είπε στον “Αρένα”:

Για την γιορτή των εκατό χρόνων  του Άρη: “Έγινε μια πρώτη συζήτηση των ανθρώπων που αποφάσισε ο Α.Σ να είναι σε αυτή την επιτροπή. Τα 100 χρόνια για εμάς είναι κάτι ιερό. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε κάτι αντάξιο στο όνομα αυτού του ιστορικού συλλόγου σε μια εποχή όχι τόσο καλή, επειδή δεν τα πάει καλά η ποδοσφαιρική ομάδα αλλά και γιατί υπάρχει η οικονομική κρίση.

Θα φέρουμε κάποιους ανθρώπους να κάνουν κάποιες προτάσεις και σε δεκαπέντε μέρες θα γίνει μια συνέντευξη για το τι θα γίνει όλο το έτος και για το ποιες εκδηλώσεις προτείνουμε ως επιτροπή για ολόκληρη την χρονιά. Θα κάνουμε κάποιες εκδηλώσεις για να τιμήσουμε την ομάδα. Τιμάμε το 1914 όχι το 2014.

Ανεξάρτητα την ψυχολογία θα προσπαθήσουμε να κάνουμε όσο το δυνατό καλύτερες και περισσότερες εκδηλώσεις για να βοηθήσουμε ανθρώπους που αφιέρωσαν την ζωή τους στον σύλλογο.  Δυστυχώς δεν μας βοηθάει η πορεία του συλλόγου. Βέβαια, πρέπει να διευκρινιστεί πως εμείς δεν έχουμε καμιά σχέση ούτε με τα οικονομικά ούτε με τα αγωνιστικά της ομάδας”.

Για το που βρίσκονται οι παράγοντες του Άρη:

“Έχουν απογοητευτεί και έχουν φύγει οι παράγοντες. Ακόμα και εγώ είμαι πικραμένος και απογοητευμένος αλλά όταν με καλούνε έτσι δεν μπορώ να πω όχι. Από εκεί και πέρα όταν κάνεις κάτι καλό δεν πρέπει να το λες. Εγώ δούλεψα ανιδιοτελώς για την ομάδα και έκανα ότι καλύτερο μπορούσα”.

Για την συσπείρωση που πρέπει να υπάρξει στον σύλλογο:

“Όλους τους έχουμε ανάγκη να προσπαθήσουν γιατί δε μπορούμε να έχουμε αυτό το χάλι. Πρέπει να βοηθήσουμε όλοι. Υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι που θέλουν να κερδίσουν, εμείς απλά να προσφέρουμε. Δεν το βλέπουμε σαν δουλειά. Η δουλειά μου είναι άλλη εμένα. Εγώ πιστεύω πως ακόμα και σήμερα υπάρχουν παράγοντες που τον βλέπουν τον Άρη επαγγελματικά. Από εκεί και πέρα ο πρόεδρος πρέπει να βάζει λεφτά. Αλλιώς γιατί να λέγεται πρόεδρος; Δε μπορείς να είσαι ανεπάγγελτος και να είσαι πρόεδρος. Γιατί τότε θα μπορεί να γίνει οποιοσδήποτε”.

Για το γεγονός πως θα πάει το πόρισμα της ΝΕΞΙΑ σε εισαγγελέα:

“Έχουν γίνει πάρα πολλά εγκλήματα στον Άρη. Το 2003 όταν έφυγα από τον Α.Σ δεν είχαμε ούτε μια οφειλή. Ξαφνικά προέκυψαν όλα αυτά. Πρέπει να το πάνε το πόρισμα στην ΝΕΞΙΑ, γιατί να μην το πάει; Αυτοί που έφεραν τον Άρη εδώ πρέπει να τιμωρηθούνε. Πως έφτασε η ομάδα αυτή να χρωστάει τόσα χρήματα; Θυμάμαι όταν η ομάδα πήγε στον τελικό κυπέλλου έμεινε σε ξενοδοχείο πέντε αστέρων και όχι σε αυτό που έμενε συνήθως. Το χειρότερο είναι πως ξεφτιλιστήκαμε κιόλας, δεν πήραμε τον τίτλο. Τι άλλαξε το στρώμα; Αυτό είναι ένα μικρό παράδειγμα αλλά γιατί να δίνεις επιπλέον χρήματα όταν δεν τα έχεις;”

Για το πότε θα γίνει η επόμενη συνέλευση:

“Την άλλη βδομάδα και συγκεκριμένα την άλλη Τετάρτη στις 19:00 θα γίνει μια δεύτερη συνάντηση”.

To Top