Επιβεβαίωση Σιούγγαρη για Γιαννιώτα: “Μένει στον Άρη, δεν υπογράφει τώρα ανανέωση”

Ο εκπρόσωπος του Γιάννη Γιαννιώτα, Σπύρος Σιούγκαρης, επιβεβαίωσε την αποκαλύψη του PRESSARIS, σύμφωνα με την οποία ο νεαρός ποδοσφαιριστής μένει και συνεχίζει στον Άρη, ενώ θα υπογράψει την ανανέωση τώρα την ανανέωση και πως έχει δοθεί παράταση στο θέμα. Για ακόμη μια φορά γνωστοποίησε ότι επιθυμία του πελάτη του είναι να αγωνιστεί εκτός συνόρων.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο «Αθλητικό Metropolis»

Αρχικά για την καθυστέρηση που υπάρχει στην υπόθεση Γιαννιώτα: «Δεν είναι ακριβώς ότι δεν υπογράφει. Καταρχάς ανήκει στον Άρη για άλλα δύο χρόνια. Θέλει να πάει στο εξωτερικό, για αυτό είπα ότι δεν φεύγει από τον Άρη για άλλη ελληνική ομάδα.
Δεν είναι ανάγκη να συμφωνήσουμε από τώρα για το καινούριο συμβόλαιο. Έχουμε συζητήσει με τη διοίκηση. Λένε πως αν έρθει πρόταση από ομάδα του εξωτερικού τότε θα φύγει με την ευχή τους. Έχουν τόσα προβλήματα που θα μπορούσαν να αφήσουν για αργότερα το θέμα. Όμως ενδιαφέρθηκαν για τον Γιαννιώτα. Περιμένουμε να τελειώσουν και αυτές οι 8 μεταγραφικές ημέρες για να σταματήσουν να τον παίρνουν συμβόλαιο 2 αθηναϊκές ομάδες».

Για την πρόταση του Άρη στον παίκτη: «Είναι ένα καλό συμβόλαιο ειδικά για τα δεδομένα των καιρών. Δεν μπήκαμε σε διαδικασία να παζαρέψουμε. Είπαμε ότι είμαστε σε ανοικτή γραμμή για να αποφασίσουμε μέσα στους επόμενους 1-2 μήνες».

Για την προοπτική του εξωτερικού που εξετάζει ο παίκτης: «Αυτά τα παιδιά όταν βρίσκονται στις εθνικές ομάδες είναι λογικό να συζητούν με τα παιδιά που παίζουν στο εξωτερικό και ακούν τις διαφορές με εδώ και μαγεύονται., Υπάρχουν 4 γερμανικές ομάδες που θέλουν να ξαναδούν τον παίκτη. Στέλνουν ανθρώπους για να τον δουν και το σεβαστήκαμε αυτό. Ο παίκτης δεν τρελαίνεται ότι σον και καλά θέλει να φύγει. Χρειάζεται συμπλήρωμα δουλειάς αλλά έχει τις προϋποθέσεις για να ανοίξει τα φτερά του στο εξωτερικό. Έχει το δικαίωμα να ονειρεύεται όπως όλα τα παιδιά».

Για τις προτάσεις από άλλες ελληνικές ομάδες: «Δεν υπάρχει αντιπαλότητα με τη διοίκηση του Άρη. Έκαναν συγκεκριμένες προτάσεις. Δεν θέλουμε να επηρεαστεί ο μικρός από όλα όσα γράφονται. Ο παίκτης δεν θέλει να φύγει από τον Άρη , παρότι μιλάμε για ομάδες πολύ υπολογίσιμες».

Στο τέλος αναφέρθηκε στο κατά πόσο επηρεάζει η κρίση τον χώρο των μάνατζερ: «Η κρίση μας έχει επηρεάσει πάρα πολύ. Δεν υπάρχουν χρήματα στις ομάδες. Πολλές ομάδες έχουν και χρέη από προηγούμενα χρόνια και δεν ξέρουμε πως θα αντιμετωπιστούν αυτά. Δεν ολοκληρώνονται εύκολα οι δουλειές».

To Top