ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επιβεβαιώνει για την άδεια ο Πόι

Με δηλώσεις του στα ερτζιανά της Θεσσαλονίκης ο Μάουρο Πόι επιβεβαιώνει το ρεπορτάζ για το θέμα της άδειας που θέλει από τον Άρη, ώστε να συνοδέψει την οικογένεια του στην Αργεντινή.

Ο πρώτος σκόρερ των κίτρινων αναμένεται να έχει τετ α τετ μετά το τέλος της προπόνησης με τον προπονητή των «κιτρινόμαυρων» προκειμένου να του εκφράσει την επιθυμία του να λείψει το επόμενα διάστημα, αρχής γενομένης από την Τετάρτη, ώστε να συνοδεύσει την σύζυγο του στην Αργεντινή, όπως αναφέρουμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ και στη συνέχεια να επιστρέψει για τους ενδεχόμενους αγώνες μπαράζ.

«Η γυναίκα μου με το μωρό πρέπει να φύγει και τα εισιτήρια τα έχω εδώ και 10 μήνες. Έχω αλλάξει μια φορά τα εισιτήρια και δεν μπορώ να τα αλλάξω ξανά. Ίσως θα πάω για λίγες μέρες στη χώρα μου για να βοηθήσω με το μωρό αλλά θα είμαι εδώ για τα παιχνίδια του Άρη. Μίλησα με τον προπονητή αλλά δεν έχω πάρει ακόμα άδεια. Όλα τα παιδιά είμαστε επαγγελματίες στην ομάδα και κάνουμε ότι μπορούμε για να βοηθήσουμε» όπως είπε χαρακτηριστικά μιλώντας στον “Αρένα”.

Στην ίδια συνέντευξη μίλησε και για το μέλλον, τονίζοντας μεταξύ άλλων: «Ακόμα δεν έχω μιλήσει για του χρόνου και δεν ξέρουμε τι θα γίνει. Μετά το τέλος της χρονιάς θα μπορούμε να μιλήσουμε και εγώ θέλω να μείνω».

 

To Top