ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Η πρώτη φανέλα του Βεζένκοφ σε φιλανθρωπική δημοπρασία (photo)

Μία πολύ σημαντική δημοπρασία βρίσκετε σε εξέλιξη στο charityidols.gr. Όλα ξεκίνησαν πριν από σχεδόν δύο μήνες, όταν η Εθνική Ελλάδος Κωφών επικοινώνησε με το charityidols για να ζητήσει την βοήθεια τους, στην προσπάθεια της να κάνει fundraising ώστε να καταφέρει να καλύψει τα έξοδα της για να μπορέσει να ταξιδέψει και να συμμετάσχει στο παγκόσμιο πρωτάθλημα εθνικών χωρών κωφών, στην Ταιβάν αυτό το καλοκαίρι.

Από αυτήν την προσπάθεια, δεν θα μπορούσε να λείπει ο μεγαλύτερος Έλληνας αθλητής όλων των εποχών, Νίκος Γκάλης, ο οποίος έδωσε για τη δημοπρασία μια μπάλα με την υπογραφή του. Τη σκυτάλη από την οικογένεια του ΑΡΗ πήρε ο Αλέξανδρος Βεζένκοφ.

Ήδη από χθες, στην καινούργια δημοπρασία του οργανισμού, βρίσκεται η αυθεντική φανέλα του Αλέξανδρου από την πρώτη χρονιά της καθιέρωσής του στον ΑΡΗ (2012-13), με την υπογραφή του, μαζί με πολλά ακόμα αντικείμενα.

Αν θέλετε και σεις να συμμετάσχετε, να κερδίσετε την φανέλα του Βεζένκοφ και παράλληλα να βοηθήσετε σε ένα καλό σκοπό, μπορείτε να μπείτε στην σελίδα του οργανισμού και να δείτε και τις υπόλοιπες δημοπρασίες.
http://charityidols.gr/el/

vezenkof-charityidols

Πηγή: arisbc.gr

To Top