Επιβεβαιώνει ο Βασιλειάδης για νέο γήπεδο του Παναθηναϊκού στον Βοτανικό

Από το περιβάλλον του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη, προκύπτει πως υπάρχει συμφωνία σε πρώτο βαθμό ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την κυβέρνηση για το γήπεδο στον Βοτανικό.

Το Παιχνίδι σου Καλύτερο με Live Streaming και Cash-out (ισχύουν όροι & προϋποθέσεις)!

Σύμφωνα με το sport24.gr: “Ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός και πρόεδρος του Ερασιτέχνη, Δημήτρης Γιαννακόπουλος προσπαθεί να βρει λύση στο γηπεδικό ζήτημα του τριφυλλιού και φαίνεται πως η λύση του Βοτανικού προχωράει, αφού υπάρχει βούληση και από την πλευρά της Πολιτείας προς αυτή την κατεύθυνση.

Μάλιστα, σε πρόσφατη τοποθέτησή του έκανε λόγο για προχωρημένες συζητήσεις και κατ’ αρχήν συμφωνία με την κυβέρνηση, κάτι που επιβεβαιώνεται και από την πλευρά του υφυπουργού αθλητισμού, Γιώργου Βασιλειάδη.

“Υπάρχει βούληση από την πλευρά της κυβέρνησης να προχωρήσει το πρότζεκτ. Οι επαφές ς γίνονται εδώ και πολύ καιρό και δεν αποτελεί κάποιο προεκλογικό τρικ λόγω των πολιτικών εξελίξεων που προέκυψαν”, τονίζεται από την πλευρά του υφυπουργού.

Εν ολίγοις, το θέμα του Βοτανικού και η διπλή ανάπλαση προχωρούν κανονικά, αφού ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος και η κυβέρνηση τα έχουν βρει και όλα κινούνται προς την σωστή κατεύθυνση”.

To Top