ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ TOP

Επιβεβαιώνουν από την Τρίπολη τις συζητήσεις με τον Άρη για Μπαράλες, ακόμη πιο κοντά ο Αργεντίνος

Ο Άρης έχει καταλήξει ότι ο Χερόνιμο Μπαράλες είναι η πρώτη του επιλογή για την θέση του φουνταριστού επιθετικού, μέσα στις τρέχουσες 48 ώρες αναμένεται να κάνει τις καθοριστικές του κινήσεις και να ξεπεράσει τα όποια εμπόδια υπάρχουν, την ώρα που επιβεβαιώνεται από την Τρίπολη ότι έχουν ξεκινήσει οι επαφές με τους κιτρινόμαυρους για την μεταγραφή του Αργεντίνου (ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΕΔΩ).

Όπως τονίζουν επίσημα χείλη, έχουν ήδη προχωρήσει οι συζητήσεις Αστέρα-Άρη, όμως απαιτείται να βρεθεί η “χρυσή τομή” για να ολοκληρωθεί μια τέτοια μεταγραφή, την στιγμή που ο Μπαράλες, έχει συμβόλαιο με την ομάδα της Τρίπολης μέχρι το 2022. Κάτι που επιβεβαιώνει και με δηλώσεις του σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Αστέρας Γιώργος Μποροβήλος.

Ο Άρης προσφέρει συγκεκριμένο ποσό στον Αστέρα Τρίπολης, η ομάδα της Πελοποννήσου δείχνει θετική στα χρήματα της προσφορά, αναζητώντας παράλληλα μια εναλλακτική λύση για το ρόστερ της, εφόσον γίνει η μεταγραφή, ενώ ο ίδιος ο Μπαράλες είναι θετικός στο μετακινηθεί, υπογράφοντας συμβόλαιο για 1,5 χρόνο.

Αυτήν την στιγμή όλα είναι ανοιχτά για να μπει στο τελικό στάδιο η μετακίνηση του εκ των κορυφαίων σκόρερ του πρωταθλήματος και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Σημειώνεται ότι λόγω καρτών, ο Μπαράλες είναι τιμωρημένος με δυο αγωνιστικές.

 

To Top