Επιβλητική νίκη στην πρεμιέρα

Σε μία καθαρή νίκη με 3-0 σετ έφτασε η γυναικεία ομάδα βόλεϊ του Άρη, η οποία υποδέχθηκε στο κλειστό γυμναστήριο της Θύρας 3 του «Κλεάνθης Βικελίδης» τον ΓΣ Δράμας, ξεκινώντας με τον ιδανικότερο τρόπο τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Α2. Τα κορίτσια του Πασχάλη Φούσκα, παρά το άγχος της πρεμιέρας, παρέδωσαν μαθήματα βόλεϊ, δίνοντας παράλληλα πολλές υποσχέσεις για τη συνέχεια.

Οι «κίτρινες» μπήκαν δυνατά στο παιχνίδι, δείχνοντας εξ αρχής τις προθέσεις τους. Με όπλο το καλό σερβίς, αλλά και την υποδοχή δε δυσκολεύτηκαν να φτάσουν στην κατάκτηση του πρώτου σετ (25-16). Με την ίδια χαρακτηριστική ευκολία και παίρνοντας τα ηνία και του δεύτερου σετ από νωρίς, έγραψαν το 25-17 μη αφήνοντας κανένα περιθώριο αντίδρασης στην αντίπαλο. Με την ψυχολογία να είναι στα ύψη και έχοντας πάντα σύμμαχο την καλή επίθεση, το τρίτο και τελευταίο σετ αποτέλεσε τυπική διαδικασία για τον Άρη, με το τελικό 25-12 να φανερώνει τη χαρακτηριστική άνεση με την οποία το κατέκτησε.

Τα σετ: 25-16, 25-17, 25-12.

Η σύνθεση του Άρη: Αποστολίδου, Αναγνωστοπούλου, Συμεωνίδου, Ωρολογοπούλου, Παντζαρτζίδου, Καλανταρίδου, Πέτρου, Κωλέττα.

To Top