ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Επιθετικός πλουραλισμός και ισορροπία στην παραγωγικότητα

Ο επιθετικός πλουραλισμός του Άρη στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς ήταν μέχρι ενός σημείου έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς ότι οι κίτρινοι είχαν σοβαρό επιθετικό πρόβλημα στα τελευταία παιχνίδια τους πριν παίξουν στην Τιφλίδα.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Ο Βαγγέλης Αγγέλου είδε τους παίκτες του να λειτουργούν πιο σωστά από άλλες φορές και τους είδε όλους να έχουν επιθετική συνεισφορά. Δεν είναι τυχαίο ότι καταρχήν σκόραραν και οι 12 παίκτες που αγωνίστηκαν, ενώ υπήρξε ισορροπία και στην παραγωγικότητα των βασικών και αυτών που ήρθαν από τον πάγκο, απόδειξη της πολυφωνίας.

Είναι ένα στοιχείο που θα πρέπει να διατηρήσει ο Άρης και στη διάρκεια της σεζόν, έχοντας όσο το δυνατόν περισσότερους πρωταγωνιστές.

Οι βασικοί παίκτες του χθες σκόραραν 47 πόντους (Μποχωρίδης 18, Βεργίνης 2, Μπελ 10, ΜακΓκι 9, Χάρις 8) και οι αναπληρωματικοί πρόσθεσαν άλλους 43 πόντους (Τζόουνς 11, Κάιζερ 6, Φλιώνης 3, Νταλό 12, Χρηστίδης 2, Σλαφτσάκης 2, Αγγέλου 7).

Πάντοτε σε όλα αυτά τα στοιχεία παίζει ρόλο και η δυναμικότητα του αντιπάλου και η Διναμό δεν παρουσίασε χθες την εικόνα που θα μπορούσε να είχε (ή θα έχει στο μέλλον), ωστόσο είναι στοιχεία που σαφώς ικανοποιούν τον Αγγέλου και τους συνεργάτες του.

To Top