ΜΠΑΣΚΕΤ TOP

Το σημαντικό κέρδος του Άρη πέρα από το “διπλό” στην Γεωργία

Κέρδος από την χθεσινή επικράτηση του Άρη επί της Διναμό στην Τιφλίδα δεν ήταν μόνο η νίκη που έδωσε και την πρόκριση από τον πρώτο αγώνα, αλλά και το ότι ο Βαγγέλης Αγγέλου βρήκε την ευκαιρία να μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής.

Stoiximan.gr: Το παιχνίδι σου καλύτερο με επιλογές για Σκόρερ, Κάρτες & Κόρνερ σε κάθε αγώνα του Άρη

Πρόκειται για μια διαδικασία αγώνων κάθε 2-3 μέρες, οπότε ο Αγγέλου γνωρίζει πως θα πρέπει να λάβει υπ’ όψιν του και τον παράγοντα κούραση, ειδικά σε μια χρονική περίοδο, που ακόμα δεν υπάρχει ομάδα στην Ευρώπη με καλό αγωνιστικό ρυθμό, αφού όλες βρίσκονται στο στάδιο της προετοιμασίας τους.

Ο Έλληνας τεχνικός εκμεταλλεύτηκε αυτό που του προσέφεραν οι παίκτες του και μοίρασε τον χρόνο σε όλους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο παίκτης με τον μεγαλύτερο χρόνο συμμετοχής έπαιξε 24:33 (Μποχωρίδης) και ο παίκτης με τον μικρότερο χρόνο συμμετοχής έπαιξε 07:09 (Χρηστίδης).

Άλλοι τέσσερις είχαν χρόνο +20 λεπτών (Μπελ 21.:52, Τζόουνς 21:42, Σλαφτσάκης 20:46, Νταλό 20:25) και μόλις δύο ακόμα κάτω από 10 λεπτά (Αγγέλου 08:53, Βεργίνης 08:28).

Η ομάδα κατάφερε να διατηρήσει μια φρεσκάδα και αρκετές δυνάμεις με το ροτέισον που έγινε, οπότε καλείται σήμερα και αύριο να διαχειριστεί την ταλαιπωρία του ταξιδιού της επιστροφής από την Γεωργία.

To Top