ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Επικίνδυνη αποστολή στη Ρόδο με… φόρα από την Ευρώπη! (PRESSARIS – LIVE, 17:00)

Ο πρώτος γύρος του πρωταθλήματος ολοκληρώνεται για τον Άρη στη Ρόδο. Στο Βενετόκλειο ο Κολοσσός υποδέχεται σήμερα (17:00) τους κίτρινους, που κλείνουν το πρώτο μισό του πρωταθλήματος με μία… μουτζούρα και δεν θέλουν δεύτερη. Αυτό είναι το σκεπτικό όλων στον σημερινό αγώνα στη Ρόδο.

Δεν είναι παιχνίδι που κρίνει την τρίτη θέση σήμερα, αλλά είναι παιχνίδι που θα παίξει μεγάλο ρόλο στη μάχη που δίνει ο Άρης με την ΑΕΚ για τον συγκεκριμένο στόχο στη κανονική διάρκεια. Οι κίτρινοι έκαναν μία μουτζούρα στην Αμαλιάδα με την ήττα από τον Κόροιβο, αλλά την διόρθωσαν με τον πιο ιδανικό τρόπο, με το “διπλό” στο ΟΑΚΑ επί της ΑΕΚ.

Ίσως εκείνο το απόγευμα στην Αμαλιάδα να είναι σήμερα ο “οδηγός” του Άρη στη Ρόδο, υπό την έννοια ότι οι παίκτες του Δημήτρη Πρίφτη θα είναι άκρως υποψιασμένοι για το τι θα βρουν μπροστά τους. Άλλωστε η Ρόδος και η Αμαλιάδα είναι δύο έδρες που γίνονται “γκέλες” και ο Άρης δεν θέλει άλλη “γκέλα”.

Η ομάδα είναι σε καλό αγωνιστικό “φεγγάρι”. Αυτό μπορεί να σημαίνει πολλά, μπορεί και τίποτα. Καλείται να διαχειριστεί έναν αγώνα που θα στηριχθεί κυρίως στο μυαλό και μετά στην τακτική, άλλωστε όπως εύστοχα παρατήρησε ο Βασίλης Ξανθόπουλος μετά τον αγώνα με τη Νεπτούνας, οι αντίπαλοι στην Ελλάδα παίζουν πολύ με το μυαλό σε αντίθεση με ότι συμβαίνει στο Γιούροκαπ.

Ο Κολοσσός είναι μια… κανονική ομάδα, με συγκεκριμένους ρόλους, με παίκτες που έχουν χαρακτηριστικά ικανά να κάνουν τη ζημιά, με καλούς ξένους, με Έλληνες που και φιλόδοξοι είναι και έμπειροι από την κατηγορία και δίνει την δική του μάχη για να μπει στα πλέι οφ και λογικά εκεί θα είναι.

Οι κίτρινοι δεν υπάρχει περίπτωση να χάσουν, αν παρουσιάσουν στο παρκέ εικόνα ανάλογη με αυτή της περασμένης Τετάρτης κόντρα στη Νεπτούνας. Αν η αμυντική λειτουργία είναι παρόμοια είναι θέμα χρόνου να ελέγξει η ομάδα του Πρίφτη τον ρυθμό και να επιβάλλει το δικό της παιχνίδι, αλλά αυτό θέλει τρόπο, θέλει κόπο και καθαρό μυαλό.

To Top