Επικεντρώνεται για «δεκάρι» από την Ευρώπη, υπάρχει εναλλακτική, σε αναμονή πάντα για Τάτο!

Η ανάγκη για ενίσχυση της ομάδας του Άρη είναι ορατή, παρά τις όποιες κινήσεις  έγιναν μέχρι τώρα και με δεδομένο τα εμπόδια που υπάρχουν εξαιτίας της μη αδειοδότησης της ΠΑΕ.

Ο Γιάννης Χατζηνικολάου έχει ζητήσει 4-5 παίκτες που θα μπορούν να αποτελέσουν λύσεις πρώτης γραμμής και γι αυτό υπάρχει “ανοιχτή γραμμή” με τη διοίκηση.

Βασική προτεραιότητα είναι η απόκτηση ενός «δεκαριού» που θα σηκώσει ένα μεγάλο βάρος από την κιτρινόμαυρη προσπάθεια. Ήδη στο τραπέζι έχει “πέσει” και βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο η περίπτωση επιτελικού μέσου από την Ευρώπη, στην οποία έχουν επικεντρωθεί οι κίτρινοι. Στην περίπτωση αυτή θα ρίξουν το βάρος για να κλείσει η συμφωνία και να ντυθεί στα κιτρινόμαυρα.

Σε περίπτωση που δεν προχωρήσει θετικά η υπόθεση αυτή, υπάρχει δεύτερη εναλλακτική λύση, πάλι από την Ευρώπη, τη στιγμή που στον Άρη δεν έπαψαν να περιμένουν τις εξελίξεις στην υπόθεση του Ανδρέα Τάτου.

Ο τελευταίος περιμένει μαζί με άλλους συμπαίκτες του, τις αποφάσεις του προπονητή του Ολυμπιακού Μίτσελ (αναμένονται λογικά σήμερα) κι εφόσον δεν είναι στα πλάνα του Ισπανού, ο Άρης ετοιμάζεται να αναλάβει… δράση, ώστε εφόσον δημιουργηθούν όλες οι προϋποθέσεις να επιστρέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Η περίπτωση Τάτου έχει δυο σημαντικά πλεονεκτήματα. Το γεγονός ότι δεν θα χρειαστεί ιδιαίτερη προσαρμογή στον Άρη, αλλά και ότι είναι κάτω των 24 χρόνων.

Όλα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν σύντομα, ώστε να κλείσει ένα ζωτικής σημασίας κομμάτι του παζλ.

To Top