Νέο διπλό… «ντου» για Ρόμα και διαρκείας

 Το τελευταίο 48ωρο έδειξε ότι ο κόσμος του Άρη έρχεται ακόμη πιο κοντά στην ομάδα. Η αφορμή το μεγάλο φιλικό με τη Ρόμα την Παρασκευή και η διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας της νέας περιόδου.

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια διαρκείας, κάτι παραπάνω από ικανοποιητική κρίνεται η κίνηση τους. Αυτήν τη στιγμή, οι κίτρινοι έχουν ξεπεράσει το φράγμα των 2.000 εισιτηρίων κατά πολύ.

Στα γραφεία της Αλκμήνης η προσέλευση του κόσμου είναι κάτι παραπάνω από ικανοποιητική τις τελευταίες μέρες, ενώ υπάρχουν τηλεφωνικές κλήσεις και από το εξωτερικό (!) από Αρειανούς που θέλουν είτε ουσιαστικά, είτε συμβολικά να συνδράμουν στην προσπάθεια των κίτρινων. Την Τρίτη με αφορμή την αγορά των εισιτηρίων για την Ρόμα, αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να προμηθευτούν διαρκείας της νέας περιόδου.

Σε ότι αφορά τα εισιτήρια για το παιχνίδι με τους Ρωμαίους, χθες πρώτη μέρα διάθεσής τους (ουσιαστικά τέσσερις ώρες) έφυγαν πάνω από 1.000 εισιτήρια, δείχνοντας την τάση και διάθεση του κόσμου να γεμίσει τις κερκίδες του Κλεάνθης Βικελίδης την ερχόμενη Παρασκευή.

Την πρώτη ώρα πουλήθηκαν 350 εισιτήρια από το Aris Mobile δείγμα της μεγάλης διάθεσης του κόσμου να δώσει το παρών στο σπουδαίο αυτό φιλικό παιχνίδι.

Τελικά μετά από τέσσερις ώρες έφυγε η πρώτη… χιλιάδα εισιτηρίων! Από σήμερα Τετάρτη αναμένεται η συνέχεια!

Όπως έχει ανακοινώσει η ΠΑΕ: «Τα εισιτήρια κοστίζουν 10 ευρώ στις θύρες 1 και 3, 15 ευρώ στη θύρα 2, 20 ευρώ στη θύρα 9 και 25 ευρώ στη θύρα 7 (επισήμων).

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ υπενθυμίζει ότι στα φιλικά παιχνίδια δεν ισχύουν τα εισιτήρια διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2013-2014, εκτός από τους κατόχους σουιτών.

Σε ό,τι αφορά τους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας VIP, μπορούν να κατοχυρώσουν την θέση τους με την αγορά εισιτηρίου στη θύρα 7 (επισήμων), προσκομίζοντας κατά την είσοδό τους στο γήπεδο -εκτός από το εισιτήριο του αγώνα- και το αποδεικτικό της αγοράς του εισιτηρίου διαρκείας VIP.

Τα εισιτήρια θα διατίθενται καθημερινά από το ARIS MOBILE (10:00-14:00 και 17:00-21:00), ενώ την ημέρα του αγώνα τα εισιτήρια θα διατίθενται από τα εκδοτήρια του γηπέδου».

 

To Top